Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ριζάρι –Μελίσσι 3-2

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε το Ριζάρι κερδίζοντας στην έδρα του τη δυνατή και έμπειρη ομάδα του Μελισσίου με σκορ 3-2. Η εξέλιξη του αγώνα κράτησε   αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι τη λήξη του.


Το τελευταίο δεκάλεπτο τα είχε όλα, αφού σημειώθηκαν τρία τέρματα και όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, κάθε αποτέλεσμα ήταν ανοιχτό.

Οι δύο αλλαγές του  νέου προπονητή των γηπεδούχων Κώστα Μαλουμίδη αποδείχθηκαν χρυσές αφού σκόραρα και κυρίως ο Βλαδίκας έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Από την άλλη πλευρά, το Μελίσσι πίστεψε στην ισοπαλία αφού οι επιθετικοί του κατάφεραν δύο φορές να πετύχουν την ισοφάριση, αλλά κάποια αμυντικά λάθη έφεραν την ήττα.


Τα γκολ:


Στο 59’ ο Μίσκος μπήκε μόνος στην περιοχή και με αριστερό κεραυνό άνοιξε το σκορ 1-0.


Στο 76’ ο Ζημπίδης εκμεταλλεύθηκε ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα και με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.


Στο 82’ ο Παπουλίδης με προβολή έβαλε μπροστά το Ριζάρι με 2-1.


Στο 85’ ο Σωτηριάδης μ’ ένα φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί παράθυρο του Γώγη ισοφαρίζοντας και πάλι σε 2-2.


Στο 89’ ο Μίσκος πέρασε δύο αντιπάλους και με πάσα έδωσε έτοιμο γκολ στον Βλαδίκα που δε δυσκολεύθηκε με πλασέ να κάνει το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Από το Ριζάρι διακρίθηκαν οι Μίσκος (πολύ καλός), Σωκρατίδης, Σαββίδης ενώ από το Μελίσσι οι Χατζηδάκης, Φωστηρόπουλος, Σωτηριάδης Ι.


Καλά τα πήγαν οι διαιτητές Μιχαηλίδης, Κόγιος & Σλατίντσης.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ (Μαλουμίδης): Γώγης, Βόλτσης, Μαύρος, Σέξτος (52’ Βλαδίκας), Καραμαλάκης, Απάζογλου, Σωκρατίδης, Σαββίδης, Τσακώνης (56’ Παπουλίδης), Παπαχρήστου, Μίσκος.


ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ (Ποργιαζίδης): Κυριλίδης, Χατζηδάκης, Δουλκερίδης (81’ Τσάλμας), Θέμελης (81’ Κόζαρης), Ζημπίδης, Σωτηριάδης Φ., Λιτοβολής Π., Σωτηριάδης Ι., Λιτοβολής Δ.


    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)