Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Τα φυτά της Αλμωπίας κάνουν τον γύρο της Πέλλας




΄Ένα θέμα που δεν έπρεπε να πιάνει ούτε καν δύο αράδες αναδείχθηκε περιέργως ως «μείζον», κάνει τελικά τον γύρο του νομού.  Η δημοτική αρχή  Αλμωπίας προτίμησε  να ενημερώσει το κοινό μέσω … Γιαννιτσών . Σύμφωνα λοιπόν με σχετικό δημοσίευμα η κατάσταση έχει ως εξής:


«Ο δήμαρχος Αλμωπίας, Δ. Πασόης απαντά στις κατηγορίες για τα φυτά που αγοράστηκαν

Ο δήμαρχος Αλμωπίας, Δ. Πασόης μίλησε στο ''Ράδιο Πέλλα'' για την υπόθεση των λουλουδιών και των φυτών που αγοράστηκαν, με απευθείας ανάθεση και γράφτηκαν πολλά, αυτές τις ημέρες:

«Το ακριβές ποσό είναι στις 4.400 ευρώ και δεν ξέρω πώς βγήκε ότι το ποσό ανέρχεται στις 15.000 ευρώ. Αυτό ήταν το ύψος της πίστωσης που είχε προβλεφθεί στο προϋπολογισμό, όχι αυτό που δόθηκε ως ανάθεση. Δεν εξαντλήσαμε όλο το ποσό. Τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα από ίδια έσοδα. Η ανάθεση είναι πραγματικά για δενδρύλλια και λουλούδια για τον ευπρεπισμό των πλατειών, των πάρκων, των νησίδων και όλων των χώρων πρασίνου για τον δήμο και για τις Τοπικές Κοινότητες. Μέσα στην πόλη της Αριδαίας εκτός από την Κύπρου που έχει δέντρα και αυτά δεν έχουν μεγαλώσει, δεν υπάρχει πολύ πράσινο».
Όσο για την απευθείας ανάθεση ο κ. Πασόης μας είπε ότι: "Αν προχωράμε και για τέτοια μικρά ποσά σε τέτοιες διαδικασίες με διαγωνισμό θα απαιτούσε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, οπότε θα καθυστερούσε πάρα πολύ η υλοποίηση. Δε θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε γρήγορα. Εξάλλου, κάναμε και την έρευνα αγοράς, συζητήσαμε με άλλους προμηθευτές και μετά καταλήξαμε στην πιο συμφέρουσα τιμή".»

1 σχόλιο:

  1. τελικα μηπως υπαρχει κατι που βρωμαει στην υποθεση?Δημαρχε μεζεψε τους αντιδημαρχους σου.......η μηπως εσυ εκανες την ερευνα αγορας?
    εξαλου ολοι πια βλεπουμε τα ποσα που δαπανατε
    για τον ευπρεπισμο των παρκων και των νησιδων σας.....και λεω σας γιατι μονο παρκα δεν εχω δει στη δικη μου πολη ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ μονο βρωμεια και καποια καχεκτικα φυτα και δενδρα μα να φτασεις στα γιαννιτσα για απολογια? Και απο εκει σε ποιον τα λες?Σε αυτους μαλλον που δεν καταλαβες οτι τους χρωστας αν οχι κατι αλλο τουλαχιστων να μην υποτημας τη νοημοσυνη τους και ασχολησου με αυτα που πρεπει.ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ,,,,,,,ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)