Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ



Μεγάλη αποτυχία της  Philoxenia 2011



Την έκθεση Philoxenia 2011 επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας Ανέστης Αναστασιάδης στις 20.11.2011.
Η διαπίστωση ήταν ότι η συμμετοχή φορέων του τουρισμού ήταν ελάχιστη και αυτό μάλλον οφείλεται στη σημερινή πολιτική κατάσταση, αλλά και στην έλλειψη χρημάτων από τους τουριστικούς οργανισμούς και τους δήμους.

Ένα άλλο αρνητικό ήταν ότι το εισιτήριο εισόδου στην  έκθεση ήταν 5 ευρώ με αποτέλεσμα κάποιος που ήθελε να επισκεφτεί με την οικογένειά του την έκθεση τουρισμού δυστυχώς δεν το έκανε.
Οι επισκέπτες ήταν εύκολο να επισκεφτούν όλους του συμμετέχοντες μιας και οι χώροι ήταν μόνο δύο περίπτερα και αυτά μισογεμάτα.
Ο  Α. Αναστασιάδης  επισκέφτηκε τα περίπτερα των Λουτροπόλεων, όπως αυτά του δήμου Βόλβης και του δήμου Αλμωπίας καθώς και όλους τους οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης που στην επικράτεια τους έχουν λουτρά.
Είχε μια σύντομη συνάντηση με τους προέδρους αυτών των λουτροπόλεων για τη σημερινή κατάσταση σε όλη την Ελλάδα, αλλά και για την καλή η κακή λειτουργία του θεραπευτικού τουρισμού.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Περίπτερο του Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών πηγών Ελλάδας, όπου είναι και  ο ιδρυτής αυτού του οργανισμού  και είχε μια μακρά συζήτηση με τους υπαλλήλους του οργανισμού κυρία Τότα Λίνα και Α. Πεταλά, μιας και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης λόγω των μεγάλων υποχρεώσεών του.. δεν επισκέφτηκε καθόλου ούτε την Έκθεση ούτε καν το περίπτερο του Συνδέσμου…

Ο Α. Αναστασιάδης εκείνο που διαπίστωσε ήταν ότι το περίπτερο ήταν άψογο από πλευράς εμφάνισης. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι πολλές λουτροπόλεις παρά τη συνεχή ενημέρωση από το προσωπικό του Συνδέσμου  δεν απέστειλαν διαφημιστικό υλικό και αυτό είναι το απαράδεκτο της οργάνωσης.

Δήλωσε ότι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσε να έχει τη δική του συμμετοχή στην έκθεση PHILOXENIA και αυτό οφείλεται σε  καθαρά οικονομικούς λόγους.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδος θέλει για μια ακόμη φορά να θυμίσει σε όλους ότι όλες σχεδόν οι λουτροπόλεις είναι ανοιχτές για να τις επισκεφτούν και να συνεχίσουν, κυρίως οι νέοι, τα χειμερινά τους μπάνια στις θαυμάσιες ελληνικές λουτροπόλεις παρά την οικονομική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)