Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βέροια 0-2 :Πρώτη ήττα

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα της  Αναγέννησης που έχασε με 0-2 από την Βέροια στο μεγάλο ντέρμπι της  αγωνιστικής.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με αρκετές καλές φάσεις μπροστά στα 2 καρέ.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ από τα αποδυτήρια και αυτό επηρέασε αρνητικά τους νεαρούς παίκτες των γηπεδούχων και σαφώς έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος τους..
Οι παίκτες της Βέροιας ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας ιδιαίτερα στην επίθεση που οι 3 ξένοι της πραγματικά έκαναν την  διαφορά στο παιχνίδι  και σε τελική ανάλυση  κέρδισαν δίκαια.
Απέναντι τους οι νεαροί άπειροι παίκτες των Γιαννιτσών που βρέθηκαν πίσω  στο σκορ πολύ νωρίς και αυτό τους άγχωσε ιδιαίτερα και σε κάποια καλά διαστήματα που είχαν δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα γκολ. Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα έκαναν τόσα αμυντικά λάθη  και αυτό το πλήρωσαν ακριβά με την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα..
Το  παιχνίδι έγινε παρουσία 2000 οπαδών των Γιαννιτσών και 200 της Βέροιας.

Στο 1’ ο Καλτσάς με κοντινό σουτ ανοίγει το σκορ 0-1
Στον 5’ μακρινό σουτ του Langelet μόλις άουτ.
Στο 12’ η Αναγέννηση πιέζει σουτ τουν Beka άουτ.
Στο 22’ σουτ του Olaitan άουτ.
Στο 58’σέντρα Τοσουνίδη κεφαλιά Κυζερίδη μπλοκάρει ο Καντιμοίρης
Στο 67’ κεραυνός  σουτ του Olaitan η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι των Γιαννιτσών
Στο 76’ τραγικό λάθος του Παπαδόπουλου θ κερδίζουν οι παίκτες της Βέροιας και με δυνατό σουτ του Καλογέρη θα γίνει το 0-2.
Διαιτητής: Τίκας Καρδίτσας καλός
Βοηθοί: Βαφειάδης , (Καρδίτσας), Δαλούκας (Θεσαλίας)
Κίτρινες: Τέλλος, Μπαξεβάνος, Langlet,Παπαδόπουλος Γ., Βεργώνης
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Βοσνιάδης, Παπαδόπουλος, Τέλλος, Σερέτης, Κυζερίδης(72’ Τσίλης), Γιόνδης(85’Τζεβελέκης), Νταντίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος(57’ Τοσουνίδης), Παπαδόπουλος, Βέκκα,
Βέροια: Καντιμοίρης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς, Langet(90’ νΤζιμογιάννης), Olaitan Oyeneye(80’ Λάναρης), Kadi, Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης(81’ Γελαδάρης)

Γιώργος Χατζηχρήστος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)