Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ν. Μυλότοπος – Εδεσσαϊκός 2-1



Ο Ν. Μυλότοπος ήταν ο μεγάλος νικητής του βαθμολογικού ντέρμπι κορυφής κερδίζοντας το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδό του τον Εδεσσαϊκό με σκορ 2-1

και ανέβηκε στην σεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι παρουσιάσθηκαν δυνατοί σε όλες τους τις γραμμές, έδειξαν πάθος για τη νίκη σ΄ολόκληρο τον αγώνα, νίκησαν δίκαια και το τέλος τους βρήκε να πανηγυρίζουν όλοι μαζί την μεγάλη τους νίκη. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάσθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και μακριά από τις καλές φετινές εμφανίσεις τους, με αποτέλεσμα να φύγουν ηττημένοι από το γήπεδο.

Το φιλμ του αγώνα:


Στο 2΄μόλις λεπτό και στην πρώτη φάση του αγώνα πλασέ του Δουλκερίδη έδιωξαν επάνω στη γραμμή της εστίας οι αμυντικοί, ενώ στην επαναφορά της μπάλας δυνατό σουτ του Αντωνιάδη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Πασχαλίδης.


Στο 37΄Ο Σίμος έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Καραμεταγάς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ 1-0.


Στο 41΄σουτ από καλή θέση του Τσόρμπα έφυγε άουτ.


Στο 58΄ο Πέτγαζλης με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0.


Στο 64΄ο Λαφαζανίδης με ατομική προσπάθεια μπήκε από τα δεξιά και με ένα συρτό-διαγώνιο σουτ στην κλειστή γωνία του Παπουρτζή πέτυχε ένα δύσκολο γκολ μειώνοντας σε 2-1.


Στο 85΄ο Ριτέ έβγαλε σε θέση βολής τον Ιωαννίδη το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.


Στο 90+1 πλασαριστώ σουτ του Ιωσηφίδη μπλόκαρε ο γκολκίπερ.


Από τον Ν. Μυλότοπο διακρίθηκαν οι: Φάβας, Καραμεταγάς και Νάτσης, ενώ από τον Εδεσσαϊκό καλύτερη απόδοση είχαν οι: Βοτάρης, Ιωσηφίδης και ο Λαφαζανίδης.


Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Μιχαηλίδη και των βοηθών του κ.κ. Γεωργίου και Παναγιωτίδη/Πέλλας.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ (Mακρίδης): Παπουτζής, Σίμος, Αντωνιάδης (81΄Οφίδης), Νάτσης, Σαββάκης, Πέτγαζλης, (88΄Μαμής), Φάβας, Καραμεταγάς, Δουλκερίδης (62΄Γρηγορίου), Ρίτε, Ιωαννίδης


Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Τσολάκοβιτς): Πασχαλίδης, Γκίνης, Καπαγιάρογλου, Βοτάρης, Γεωργίου, Τσόπτσης, Τσόρμπας, Παπαγεωργίου (73΄Λούσης), Τσάτσε (53΄Γκόγκος), Λαφαζανίδης, Ιωσηφίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)