Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Οριστικά στη Δ.Ο.Υ. οι κακοπληρωτές της Δ.ΕΥ.Α. Αλμωπίας.


Το θέμα των ανεξόφλητων λογαριασμών τέθηκε και στο  χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας .
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ  Βασίλης Κανονίδης απαντώντας σε κάποιες απόψεις που τέθηκαν υπενθύμισε τις ασφυκτικές υποχρεώσεις που υπάρχουν προς την ΔΕΗ ,τους εργαζόμενους τα ασφαλιστικά ταμεία , την ΔΥΟ κλπ. ‘ Ηδη  η ΔΕΗ προχωρά στην διακοπή της ηλεκτροδότησης γεωτρήσεων ύδρευσης με αποτέλεσμα να μένουν χωρίς νερό τα χωριά.
Η συντριπτική πλειοψηφία του Δημ. Συμβουλίου κατανοεί την δύσκολη οικονομική συγκυρία, γι αυτό κα επιθυμεί να διευκολύνει τους δημότες στη εξόφληση των υποχρεώσεών τους . Υπάρχουν όμως και αυτοί που εδώ και χρόνια δεν πληρώνουν . Κάτι που δεν είναι δίκαιο και γίνεται σε βάρος όσων δείχνουν συνέπεια. Το μέτρο της βεβαίωσης των χρεών στη Δ.Ο.Υ. θα ισχύσει μόνο για όσους δεν ανταποκριθούν  και δεν πάνε στα γραφεία της ΔΕΥΑ να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους.
Ο Νίκος Αποστολίδης χαρακτήρισε το μέτρο ακραίο , καθώς η οικονομική κατάσταση είναι πού δύσκολη σήμερα.
Ο Χρήστος   Χουρσόγλου   μετά από σχετικό ερώτημα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ,επανέλαβε την πρότασή  που έκανε στη ΔΕΥΑ ως μέλος της Διοίκησης .  Δηλαδή να  γίνεται συστηματική ενημέρωση  για τις οφειλές και  να πηγαίνουν  υπάλληλοι  της  ΔΕΥΑ στα χωριά  σε τακτά χρονικά διαστήματα  προκειμένου να κάνουν  εισπράξεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)