Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

731 χιλ ευρώ από την ΣΑΤΑ στον Δήμο Αλμωπίας

Αν και ο Δήμος Αλμωπίας έχει εκδώσει μέχρι σήμερα ανακοινώσεις για  θέματα μικρού ενδιαφέροντος , θεώρησε ότι δεν πρέπει να δημοσιοποιηθεί η ΣΑΤΑ που πήρε και ανέρχεται  στο ποσό των 731 χιλ ευρώ.
Αναγκαστικά όμως πλέον δημοσιοποιείται αφού περιλαμβάνεται στα θέματα της ημερήσιας διάταξης  στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Τρίτη στις  18.00.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :

1ο:
 ΄Εγκριση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.), οικονομικού έτους 2012. 
2ο:
 ΄Εγκριση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων του ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, οικονομικού έτους 2012.
3ο:
 Κατανομή της πίστωσης των 337.315,00 € (ΣΑΤΑ), για την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων του Δήμου σε συγκεκριμένους Κ.Α. του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2012.

4ο:
 Κατανομή της πίστωσης των 394.343,00 € (ΣΑΤΑ), για την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων του Δήμου σε συγκεκριμένους Κ.Α. του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2012. 
5ο:
 Αίτημα για παραχώρηση στο Δήμο Αλμωπίας του υπ΄ αριθμ. 198 οικοπέδου, Ο,Τ. 28, έκτασης 3.191 τ.μ., εντός του οποίου βρίσκεται το Δημοτικό Σχολείο ΄Ορμας.

6ο:
 Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2012, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου

7ο:
 Εκμίσθωση δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων Υδραίας.

8ο:
 Αίτημα της WIND ΕΛΛΑΣ για την τροποποίηση των όρων του συμφωνητικού εκμίσθωσης δημοτικής αγροτικής έκτασης στη θέση «Λουτρών Λουτρακίου».

9ο:
 Ορισμός 3/μελούς επιτροπής για την παραλαβή κτιριακών υποδομών και εγκαταστάσεων από το Ίδρυμα Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) πρώην Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας, (Για σύνταξη πρωτοκόλλου παράδοσης και παραλαβής μετά των υπαρχόντων σχεδίων και λοιπών στοιχείων που θα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της σύμβασης).



10ο:
 Ορισμός μελών της Επιτροπής βεβαίωσης καλής εκτέλεσης υπηρεσιών (εργασιών και μεταφορών) (άρθρο 64 παρ. 14 του Π.Δ. 28/80).

11ο:
 Αιτήσεις πολιτών για τη διαγραφή – διόρθωση από τους βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου Αλμωπίας.
12ο:
 Επιστροφή των αχρεωστήτως εισπραχθέντων ποσών του κ. Ισμυρλή Βασιλείου του Χριστόδουλου και της κ. Φωτιάδου Παρθενόπης του Γεωργίου.
 13ο:
 Σύναψη σύμβασης με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, για την προμήθεια τροφίμων (ομάδα Β΄ τρόφιμα παντοπωλείου), για τις ανάγκες της μαθητικής εστίας.
 14ο:
 Αίτηση του κ. Πέϊκου Χρήστο του Τραϊανού, για την χορήγηση άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου, εντός του καταστήματός του «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Λουτρακίου.
 15ο:
 Αίτηση της κ. Γεωργίαδου Σοφίας του Ηλία, για την χορήγηση παραγωγικής άδειας πωλητών λαϊκών αγορών. 
16ο:
 Αίτηση του κ. Τσάπα Βασιλείου του Αλεξάνδρου, για την χορήγηση παραγωγικής άδειας πωλητών λαϊκών αγορών.

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθείτε σχετικά.













2 σχόλια:

  1. mprabo petro kali idis toylaxisto na paroyn ta lefatoys i promiueftes kai i ergolabi da xaroyn i` E R G O L A B H

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΡΜΑΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ. ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΟΡΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)