Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Αρχίζουν τα μεγάλα έργα στον Δήμο Αλμωπίας


Σε πείσμα όσων την κατηγορούν  και παρά τα υπέρογκα χρέη που παρέλαβε και την οικτρή οικονομική κατάσταση της χώρας , όπως υποστηρίζει σε κάθε ευκαιρία ,η δημοτική αρχή Αλμωπίας  , προχωρά στην εκτέλεση έργων .
Την ερχόμενη Δευτέρα η οικονομική επιτροπή του Δήμου καλείται να λάβει απόφαση για την ανάθεση εκτέλεσης έργου που αφορά την διαμόρφωση χώρου  βρύσης στην ΄Αψαλο.
Καιρός ήταν η πλειοψηφία να δώσει μια απάντηση –Ράπισμα  σε όσους την κατηγορούν  για ΑΠΡΑΞΙΑ και ότι βρίσκεται σε κατάσταση «Νιρβάνα»

3 σχόλια:

  1. Α!!!! ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ; ΡΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ,ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ. ΑΚΟΥ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΣΑΜΑΝΤΗ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΙΡΒΑΝΑ;ΝΙΡΒΑΝΑ...ΝΙΡΒΑΝΑ...ΒΡΕ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ,ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΩ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ
    ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ? ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ? ΙΔΩΜΕΝ Κ ΔΗΜΑΡΧΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)