Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Η Έδεσσα στο Ρυθμό του Καρναβαλιού


Στη τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το  Σάββατο 11 Φεβρουαρίου με το πάρτυ της Οργανωτικής Επιτροπής Καρναβαλιού και συνεχίζονται με τους Αποκριάτικους χορούς των Δημοτικών σχολείων και τα προγραμματισμένα πάρτυ των επιχειρήσεων της πόλης (αναλυτικά στο επίσημο πρόγραμμα του  ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ). Ακολουθούν η Τσικνοπέμπτη η μεγάλη συναυλία το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, η βραδιά με τις Μέτσκες, το Πάρτυ Νεολαίας την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και η κορύφωση όλων των εκδηλώσεων με την μεγάλη Παρέλαση των δεκάδων αρμάτων και των χιλιάδων καρναβαλιστών.
 Η οργανωτική Επιτροπή, σε συνεργασία με φορείς, συλλόγους και ιδιώτες της Έδεσσας και της περιοχής εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής καρναβαλιστών, στα γκρουπ που θα παρελάσουν.
Έως τώρα οι συμμετοχές και τα θέματα των ομάδων των καρναβαλιστών από επιχειρήσεις και συλλόγους είναι οι παρακάτω:
River – Νεράιδες, Duomo –Batman, Σβουράκια – Ινδοί, Ακαδημία – Τσιγγάνοι, Σταθμός-Κ2-Σαρλότ, Χρώματα&Αρώματα-Funky-Bobβy’s-Μαζορέτες – Έντεχνο-Flinstones, Πολιτιστικός Σύλλογος Άγρα-Bar Code-Copacabana(Κουβανέζοι), Gallery-Πρωτόγονοι, Mam-Αμέθυστος-Golden-Στρουμφάκια, Χ-odοs-Μωρά, Πολιτιστικός Σύλλογος Λύκων-Τσάρλεστον, Εδεσσαϊκό Θέατρο- Μέρκελ-Οι Γερμανοί ξανάρχονται, Avantgarde-Εσκιμώοι,
8Ο Δημοτικό σχολείο-Κουμπαράδες, Πολιτιστικός σύλλογος Καρυδιάς-Ινδιάνοι, Play-Hippies,Pleasure-Box-Superman.Αναμένονται τα θέματα των στολών για Φιλοπρόοδου συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος",Cozi, Moda-Zingo,Aββαείο κ.α.         

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και για τη δυνατότητα συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού Πλατεία Τημενιδών 10.00.-21.00 όλες τις μέρες,
τηλ 6937808726


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)