Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Μετά τις κατσάδες που άκουσαν , μοιράζουν δώρα

         
Μετά την απλή παρατήρηση του Νίκου Αποστολίδη  στο Δημοτικό Συμβούλιο ,ότι για πρώτη φορά ξέχασαν αυτούς που έχουν λίγη ανάγκη σε τρόφιμα  ,τις μέρες των εορτών , η δημοτική αρχή προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα .
΄Ετσι επιδίδεται σε έναν αγώνα να μοιράσει δώρα σε παιδιά . Μετά την Φούστανη σειρά είχε το Γαρέφι . Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου μετά την επίσκεψη (πιο μπροστά δεν υπήρξε καμιά σχετική ανακοίνωση ,προφανώς λόγω σεμνότητος και ταπεινότητος , όπως ενδεχομένως να συμβουλέψουν να ισχυριστεί  την δημοτική αρχή ,οι διάφοροι « επικοινωνιολόγοι»),τοΣάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011,ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης  επισκέφτηκε την Τοπική Κοινότητα Γαρεφείου.
Συνοδευότανε  από την Aντιδήμαρχο Αικατερίνη Μπαγκή καθώς και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/βαθμιας Εκπαίδευσης και Δημοτικό Σύμβουλο Αναστάσιο Χρήστου, όπου παρουσία και του Προέδρου του Τ.Σ. Γεωργίου  Μάρκου .Συναντήθηκε με τα παιδιά του νηπιαγωγείου Γαρεφείου.


μοίρασε δώρα στα παιδιά και  ευχήθηκε το 2012 να είναι μία καλύτερη χρονιά, γεμάτη υγεία, αισιοδοξία και πρόοδο για όλους.


1 σχόλιο:

  1. στα φαγοπότια ομως πρώτοι Μπαγκή Πασόης Δούκα...αντι να βοηθάνε αυτους που εχουν αναγκη τρεχουν στα πανηγηρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)