Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

«Γκρίνια» για την αναβολή της συζήτησης του προϋπολογισμού στον Δήμο Αλμωπίας


Αρκετή «γκρίνια » προκάλεσε στην  παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας  το ουσιαστικό «Βατερλώ» που έπαθε με την αναβολή της συζήτησης και ψήφισης του προϋπολογισμού  στη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής μετά από αίτημα
της αντιπολίτευσης .
Ο λόγος ήταν παιδαριώδης, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά ο προϋπολογισμός
δόθηκε στην έναρξη της συνεδρίασης με αποτέλεσμα η αντιπολίτευση να αντιδράσει δικαιολογημένα και να απειλήσει  με αποχώρηση ,εάν δεν αναβαλλότανε η συνεδρίαση .
Τελικά η πλειοψηφία αναγκάστηκε  να το αποδεχτεί.
Εκείνο που προκάλεσε δυσαρέσκεια στην παράταξη του Δημάρχου ήταν η βιασύνη  και η προχειρότητα ,όπως έλεγαν αρκετοί από αυτούς. Κανείς δεν θέλησε όμως να το πει στον Δήμαρχο.
Όπως και το γεγονός ότι ο Δήμαρχος το μεγαλύτερο μέρος της εισήγησής του το ανάλωσε στον…κυβερνητικό προϋπολογισμό ,δίνοντας την ευκαιρία στον Πέτρο Ζέρζη να τον «καρφώσει» λέγοντας ότι νόμιζε πως συζητούσαν το κρατικό και όχι τον δημοτικό προϋπολογισμό.

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ, Ο ΜΠΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΠΛΑ,ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΑΖΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΟΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΥΤΟΥ. ΖΗΤΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΕΡΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. Ο ΖΕΡΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ Ε! ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ.... ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ [ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΖΕΡΣΗΣ] ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)