Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Μείον 10 βαθμοί η τιμωρία στον ΄Ολυμπο Αψάλου





Ανακοινώθηκε η απόφαση για την τιμωρία του Όλυμπου Αψάλου,μετά την διακοπή και την αποχώρησή της ομάδας από το γήπεδο στο αγώνα με την Νίκη Καλής.
Η απόφαση της Ε.Π.Σ. έχει ως εξής:

 Κατακυρώνεται ο αγώνας της 28-3-2012 μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ, υπέρ τη ομάδας του σωματείου ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3), επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει δέκα (-10) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται πέντε (-5) βαθμοί από το
επόμενο πρωτάθλημα περιόδου 2012/13, επειδή αποχώρησε από τον παραπάνω αγώνα πριν από την λήξη του, βάσει των διατάξεων του άρθρου 21 παρ. 2 περ. γ του ΚΑΠ.

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΘΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΟΛΔΗ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ? ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι απειλές 10:36 ΑΜ από τον ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ είναι επώνυμες εσύ όμως κρύβεσαι στην κουκούλα της ανωνυμίας σαν τα τρωκτικά θρασύδειλο ανθρωπάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΓΡΗ ΚΑΙ ΣΥ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΕΣΑΙ ΜΠΟΥΛΗΣ. ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΙΑΡΗΣ. EASY BOY, EASY....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΗΣ;ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ; ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΨΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)