Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Εκκρεμεί το θέμα των λογαριασμών νερού της ΄Ιδας




Αναβλήθηκε επ΄αόριστον το θέμα των φουσκωμένων  -όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι - λογαριασμών νερού της ΄Ιδας . Το δημοτικό συμβούλιο συζήτησε το θέμα πάνω από μία ώρα
. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Β. Κανονίδης , αφού επανέλαβε τα γνωστά περί χρεών και οικονομικών δυσκολιών , επικαλούμενος και σχετική πρόβλεψη του νόμου , πρότεινε να υπάρξουν μερική αύξηση των κυβικών νερού που θα εντάσσονται στο πάγιο . Αναφέρθηκε στις συναντήσεις που προηγήθηκαν με το τοπικό συμβούλιο και τις συμφωνίες που έγιναν . Ο πρόεδρος όμως Κυριάκος Ιωάννου και ο σύμβουλος της κοινότητας Δημήτρης ΄Ιτσος (φωτο) , διέψευσαν ότι υπήρχε τέτοια συμφωνία  και μετέφεραν την δυσαρέσκεια των κατοίκων του χωριού. Ζήτησαν να δοθεί δίκαιη λύση για να μπορέσει ο κόσμος να πληρώσει .
Ο Δήμαρχος αρχικά δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει διότι θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και θα ξεσηκωθούν όλα τα χωριά. Αργότερα όμως , μετά την πρόταση του Πέτρου Ζέρζη να γίνουν νέες συναντήσεις και να βρεθεί κοινά αποδεκτή και συμφέρουσα λύση και για τις δύο πλευρές και  να αναβληθεί η λήψη απόφασης , πρότεινε και ο ίδιος την αναβολή του θέματος. «Αδειάζοντας» όμως έτσι τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ .

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ Ο ΣΑΜΑΝΤΗΣ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοί που κάνουν τους έξυπνους από την ίδα και θέλουν διαφορετική μεταχείριση κάθε μέρα είναι στα μπαρ και τις καφετέριες και εκεί τα ακουμπάνε κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ 250 -300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΕΡΟ
    ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕ ΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)