Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Η ώρα του ΄Αλκη




Κοινή πεποίθηση είναι ότι η εκλογή του Άλκη  Νουσηκύρου θεωρείται  βέβαιη. Η δυναμική που έχει αναπτύξει σε ολόκληρο τον νομό ,αλλά και η συνέπεια λόγων και πράξεων από τα πόστα που έχει περάσει τον καθιστούν αξιόπιστο και προσθέτουν ένα ακόμα ειδικό βάρος στην εκλογική επιλογή. 

 Το κλίμα στην Έδεσσα ,αλλά και τον υπόλοιπο νομό είναι θετικ'ο γι αυτόν .Η Αλμωπία τον νοιώθει πολύ κοντά της καθώς κατά το ήμυσι(από την πλευρά της μητέρας του) καταγεται  από αυτήν .
Ο ίδιος τονίζει ότι με τησυμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας επιθυμεί  να εκφράσει την αγωνία χιλιάδων συμπολιτών του για το μέλλον αυτού του τόπου, αλλά και τη δυναμική διάθεση του κόμματος,

το οποίο υπηρετεί με συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια, για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού κλίματος, που θα εγγυάται την ασφαλή επάνοδο σε δεδομένα τα οποία οδηγούν στην ομαλότητα και την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.



Προσωπικά υπογραμμίζει ότι  συνεχίζει τον αγώνα, που κάνει εδώ και αρκετά χρόνια από διάφορες άλλες θέσεις της  τοπικής αυτοδιοίκησης , πιστεύοντας ότι ήρθε η ώρα να εκπροσωπήσει επάξια τους πολίτες του Νομού και μέσα στο Κοινοβούλιο.

Έδωσε αγώνες και συνεχίζει να δίνει αγώνες, γιατί θεωρεί ότι χρέος του καθενός από είναι να προσφέρει αυτά που μπορεί στον τόπο που γεννήθηκε,διεκδικώντας αυτά που μας αξίζουν.Τονίζει δε

«Δίνουμε έναν καλό και δυνατό αγώνα, για την Πέλλα, τον κόσμο της, για την χώρα μας και την Νέα Δημοκρατία που μπορεί να γίνει ο πρωταγωνιστής στην προσπάθεια για την δημιουργία μιάς άλλης Ελλάδα, αυτή που μας αξίζει και αυτή που πρέπει να παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Καλό αγώνα σε όλους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)