Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Πρωτοποριακή κίνηση από τον Δήμαρχο Αλμωπίας.


Νέα «ατραξιόν» από τον Δήμαρχο Αλμωπίας. Αυτή τη φορά με απόφασή του αναθέτει και σε δημοτικούς συμβούλους την υπογραφή  εντολή  Δημάρχου να  υπογράφουν διάφορα έγγραφα , τα οποία μέχρι τώρα υπέγραφαν και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων .

Η αρχή γίνεται όπως φαίνεται από την Άψαλο. Σήμερα αναρτήθηκε απόφαση από τις 30 Μαρτίου  2011 , με την οποία αναθέτει την υπογραφή εγγράφων από τον δημοτικό σύμβουλο Τάσο Θεοδωρίδη.
 Το αξιοπερίεργο είναι για ποιό λόγο καθυστέρησε η τοιχοκόλληση και έγινε σήμεα απο δημοτικούς αστυνομικούς.
Κάτοικοι της Αψάλου  δηλώνουν περήφανοι που αυτή  η  Ριζοσπατική απόφαση ξεκινά να εφαρμόζεται από το χωριό τους . ΄Όμως αν δεν ισχύσει και σε άλλα χωριά τότε ,θεωρούν πως κάτι άλλο συμβαίνει.
Το περίεργο πάντως είναι ότι ο Δήμος για άλλα ζητήματα μικρότερης σημασίας έβγαζε ανακοινώσεις στον Τύπο. Προφανώς λόγω ΄φορτου εργασίας , θα τους ξέφυγε.
 Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό αν εξακολουθεί και ο πρόεδρος της κοινότητας να διατηρεί το δικαίωμα υπογραφών όπως ίσχυε.

5 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΑΛΛΟΙ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ;ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΙΜΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΑΜΑΝΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ..ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΟΙΝΓΚ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλαδη επρεπε ο πασοης να εξακολουθει να αφήνει τον μεσα και να τον βριζει και να το παιζει προεδρος? πασοη παρε το κεφαλι και του τιγρη για να σε ψηφιζουμε μια ζωη. για να σταυρωσουμε και τιν νικολακη στις εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)