Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

«Αγκάθ騻 τώρα ο Συμπαραστάτης του Δημότη Αλμωπίας για τη πλειοψηφία




Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται η πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας ,καθώς έχει πληροφορίες ότι ο Συμπαραστάτης του Δημότη ετοιμάζει βόμβες ,
αλλά δεν γνωρίζουν γιατί ακριβώς. Παρά τις προσπάθειες τους δεν  μπόρεσαν να μάθουν  τίποτα. Από την άλλη πλευρά έχουν αρχίσει να ψάχνουν τρόπους να τον απομακρύνουν , χωρίς να το «χρεωθούν» ή να τον εξαναγκάσουν να παραιτηθεί από μόνος του . Δεν αποκλείεται η πρώτη πρόβα να γίνει στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΠΕΤΡΟ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ!!! ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΣΟΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ ΘΑΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ; ΑΠΛΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΙΣΩΣ ΑΘΕΛΑ, ΓΙΝΕΣΕ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ. ΤΙ ΠΑΣΟΗΣ, ΤΙ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ!!!!! ΚΥΛΙΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΟΝΟ,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΦΙΛΟΔΟΞΟ Π-Α-Ρ-Ο-Υ-Τ-Ο-Γ-Λ-Ο-Υ. ΤΑ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΙΑ ΓΥΙΛΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΕΚΕΙ ΠΙΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ.ΠΑΣΟΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. Ο ΒΡΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)