Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΠΑΚΟΛΗΣ:ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ



Ενάμιση χρόνος πέρασε από την μέρα που έγιναν οι εκλογές,  ενάμισης χρόνος και αυτοί του Δημάρχου τι έκαναν ?
ποιον κάτοικο της περιοχής μας βοήθησαν ? σε ποιο χωριό έκαναν κάποιο έργο ? τι άλλαξαν προς το καλλίτερο για την Αλμωπία ? το Πασοκ τους έβγαλε και θα  γίνουν όπως το Πασοκ που διέλυσε τα πάντα ?
Αυτοί στο Δημαρχείο πρέπει να καταλάβουν ότι το να διοικείς ένα δήμο έχει και ευθύνες, έχει χιλιάδες κατοίκους που χρειάζονται βοήθεια, και είναι απαράδεκτο όπου ένα δίκτυο άρδευσης όπως της κοινότητας Βορεινού είναι χάλιαΕσείς εκεί στο Δημαρχείο εάν δεν μπορείτε φύγετε, αφήστε να πάνε κάποιοι άλλοι όπου πραγματικά θέλουν να αλλάξουν την περιοχή μας προς το καλλίτερο.


Έχουμε δήμο πού να λειτουργεί ?

13 σχόλια:

  1. ρε ανικανοι,είστε μαζόχες και τρελοί από ριζοχώρι προς την φιλώτεια δέν πάτε με αμάξια όλοι πηγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα ρε ταγγαλίδη δέστο σε παρακαλώ κλείστε τις λακούβες τουλάχιστον τις μεγάλες με χώμα αν τις κάνετε με τσιμέντο το πληρώνω εγώ 1 κυβικό θέλει πρωσορινά τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε αγράμματε Σαπακόλη, διάβασε κανα βιβλιο μπας και μαθεις τιποτα απο συνταξη, μου θελεις και να πας στο Δημαρχειο! Να ακουσω διαλογο σου με καποιον υπαλληλο στην Αθηνα ή στην περιφερεια και τι τον κοσμο! Για ονομα του θεου ρε φιλε.. Δεν μιλας στο καφενειο του χωριου σου, ουτε σε ζωα. Ξεκαβαλα λιγο. Αν η Αλμωπια το καλυτερο π εχει να επιδειξει εισαι εσυ, καλυτερα να μεταναστευσουμε ολοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Ειλικρινά ειμαι πολυ περιεργος να μου πεις το πτυχιο Ελληνικής Ανωτατης Σχολής που έχει ο Σαπακολης καθως και τα αλλα τα πτυχια του. Σε παρακαλω, πες μου... Δεν αντέχω τοση αγωνια! Δεν τον ξερω τον ανθρωπο, αλλα ειχε τυχει να ξαναδιαβασω κειμενο του και λύθηκα στα γελια! Περιμένω απάντηση

      Διαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΤΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ......ΤΣΟΜΠΑΝΕ Ε ΤΣΟΜΠΑΝΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΒΟΡΕΙΝΙΩΤΕΣ ΜΑΖΕΨΤΕΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ.ΦΙΛΩΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΧΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΠΑΚΟΛΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΩΡΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΧΕΙ Η Ν.Δ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΣΑΠΑΚΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ,...//4#$^&*(
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΤΩΠΙΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!@!!!@#$%^&*
    ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΥΚΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΠΑΚΟΛΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα τα λεει ο ανθρωπος δεν νιαζοντε για τιποτα μονο για τα λεφτα νιαζοντε και για ψιφους ασ ερθουν να δουνε στο γαρεφι εναν δρομο που καθε καλοκαιρι μετατρεπετε σε ποταμικαι δεν μπορουν ιο ανθρωποι να περνανε με τα ποδια ολοι οσοι εχουν βγει δημαρχοι δεν εκαν τιποτα κανενασ μονο ιοποσχεσεισ για να μαζεψουν ψιφουσ ειναι ..ενασ απο αυτους εινε και ο πασοης οχι μονο διαφιμιζουν τα λουτρα λουτρακιου ας ερθουν να διαφιμισουν και τα λουτρα γαρεφιου με τις βρομιες απο τα αβλακια μονο υποσχεσεις ......την αλλη φορα θα εχει και βιντεο με το δρομο ποταμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΣΑΠΑΚΟΛΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ? ΤΖΑΜΠΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΠΑΚΟΛΗ..
    ΑΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)