Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Πρόβλημα με την κατασκευή του κόβου


  
Επαληθεύτηκαν πλήρως οι πληροφορίες που υπήρχαν σχετικά με την κατασκευή του κόμβου στην δυτική είσοδο της Αριδαίας .
Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο Δήμαρχος σε σχετική ερώτηση του Πέτρου Ζέρζη , ο πρώτος μειοδότης εργολάβος δεν προσκόμισε  εγγυητική επιστολή και κηρύχθηκε έκπτωτος. Ενημερώθηκε με επιστολή ο επόμενος. Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες πιέζεται να αρνηθεί και αυτός προκειμένου το έργο να πάει στον τρίτο μειοδότη .

6 σχόλια:

  1. Όταν από το ρεπορτάζ σας μεταφέρετε ότι πιέζετε να αρνηθεί ο επόμενος στην σειρά ανάδοχος μετά την έκπτωση του πρώτου τι εννοείτε; Η ερώτηση αναφέρετε στη φράση "πιέζετε να αρνηθεί". Τι ακριβώς εννοεί το ρεπορτάζ σας; Μπορεί να πιέζετε μειοδότης; και πως,με ποιόν τρόπο και από ποιόν; Παρακαλώ ενημερώστε για να καταλάβει ο κόσμος τι εννοείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απάντηση στο σχόλιο 1. Το ρεπορτάζ βρίσκεται σε εξέλιξη . Οι πληροφορίες είναι σαφείς. Ο εργολάβος ασφαλώς δεν πιέζεται από τον κόσμο ,αλλά από αυτούς που μπορούν και που μεθοδεύουν. Το πόσο καλά θα αποδειχθεί σύντομα . ΄Ισως εσείς να γνωρίζεται το πως καλύτερα από εμάς . ΄Αλλωστε το Ρεπορτάζ είναι ακόμα στην αρχή και πολύ"τηλεφραφικό"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αφού λοιπόν μεθοδευτεί, πιεστεί ή οτιδήποτε άλλο σημασία θα έχει τελικά η κατασκευή του κόμβου. Για την Αλμωπία το αποτέλεσμα θα μετράει.

      Διαγραφή
  3. ELA RE APLO EINAI . TO STINOYN PALI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΣΟΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ), ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ, Ε ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)