Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Μαθητικό Φεστιβάλ μετ΄εμποδίων



Όλα συμμάχησαν για να πάνε κόντρα στο μαθητικό φεστιβάλ μουσικής και χορού ,αλλά οι πρωταγωνιστές δεν το έβαλαν κάτω.







Αρχικά άλλαξε ο χώρος . Από το ανοικτό θέατρο στο Δασάκι στο δημοτικό στάδιο . Ο χώρος ήταν καλός , αλλά το ηλεκτρικό ρεύμα δεν συμφωνούσε με το πνεύμα της βραδυάς . Η ασφάλεια έπεφτε συνάχεια και διέκοπτε τις προσπάθειες των παιδιών .
 Ήταν μια προσπάθεια 
να να καταδειχθεί στην τοπική κοινωνία, το πλούσιο ταλέντο που υπάρχει στους μαθητές της περιοχής και ταυτόχρονα ένας τρόπος πολιτιστικής παρέμβασης των σχολικών κοινοτήτων της περιοχής. Συμμετείχουν μαθητικά συγκροτήματα από το λύκειο και τα γυμνάσια της περιοχής, με μουσικές ροκ έντεχνο και ξένο, λαϊκό τραγούδι, παραδοσιακό τραγούδι αλλά και σύγχρονο χορό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)