Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας







Συνεδριάζει σήμερα Παρασκευή που  το Δημοτικό Συμβούλιο  Αλμωπίας,  στις   8:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

                       
1ο:           Αίτηση της κ. Γκανά Ευαγγελίας του Αχιλλέα, για την χορήγηση παραγωγικής άδειας πωλητών  λαϊκών αγορών.
2ο:           Μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού, του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2012.
3ο:           Μερική τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος ΄Εργων, του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2012.
4ο:           Έγκριση υποβολής πρότασης  με τίτλο «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο Γενικό Λύκειο  Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας», στην πρόσκληση 1.13 του Ε.Π. «Περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη» 2007 – 2013, του ΄Αξονα  Προτεραιότητας 1 «Προστασία Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος & Αστικές Μεταφορές – Αντιμετώπιση Κλιματικής Αλλαγής – Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας». Εξουσιοδότηση του κ.  Δημάρχου για περαιτέρω  ενέργειες. 
5ο:           Κατανομή εγκεκριμένων θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ.,  για κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.
6ο:           Πρόσληψη  εργατοτεχνικού προσωπικού (πέντε ημερών ανά μήνα).
7ο:           Παραχώρηση – δέσμευση δύο  (2) θέσεων στάθμευσης μπροστά στο νέο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Αριδαίας.
8ο:           ΄Εγκριση ίδρυσης και λειτουργίας των Κέντρων Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ. Β. Μ.),  προς εφαρμογή προγραμμάτων Γενικές Εκπαίδευσης  Ενηλίκων.
9ο:           ΄Εγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης  του Δήμου Αλμωπίας με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης – Επιτροπή Ερευνών με τίτλο: «Επιχειρησιακό σχέδιο διαχείρισης και αξιοποίησης των παραγόμενων αποβλήτων του Δήμου Αλμωπίας, για την ελαχιστοποίηση του συνολικού κόστους διαχείρισής τους».    Εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για τη σχετική υπογραφή. 

10ο:         ΄Εγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης  του Δήμου Αλμωπίας με την Π.Ε.  Πέλλας, για την εκτέλεση  του έργου «Κατασκευή οδοστρωσίας στο δρόμο Ξιφιανής – Ι.Ν.  Αγίου Δημητρίου».  Εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για τη σχετική υπογραφή. 
11ο:         Τροποποίηση  της  αριθμ. 299/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, σχετικά με αίτημα του Δήμου Αλμωπίας, για παραχώρηση έκτασης συνοικισμού  Αριδαίας.
12ο:         Τροποποίηση  της  αριθμ. 300/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, σχετικά με αίτημα του Δήμου Αλμωπίας, για παραχώρηση οικοπέδου εντός του Συνοικισμού Λουτρακίου.
13ο:         Αίτηση του κ. Καρασαββίδη  Ελευθερίου του Δημητρίου, για την εκμίσθωση έκτασης του Δημοσίου, 27064 τ.μ., από το αριθμ. 1152 τεμάχιο αγροκτήματος Κωνσταντίας.
14ο:         Μερική τροποποίηση της  αριθμ. 53/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, ως προς τον καθορισμό της αρδευτικής περιόδου, έτους 2012.
15ο:         Διορισμός  υδρονομέων Δήμου Αλμωπίας,  για την αρδευτική περίοδο έτους 2012.

        Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθείτε σχετικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)