Πάνω από δέκα χρόνια χρειάστηκαν για να τελειώσει το τμήμα του δρόμου βελτίωση τμήματος Άγρα – Βρυττών της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας – Φλώρινας – ΠΓΔΜ»
Την ερχόμενη Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012 στις 14.30 γίνονται τα …εγκαίνια.
Το έργο έχει μήκος 8 χλμ., πλάτος 11 μέτρων, είναι προϋπολογισμού 7,5 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Παρακάμπτει όλα τα δύσκολα σημεία και με τη βελτίωση των γεωμετρικών στοιχείων δημιουργήθηκαν υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com