Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Στόχος το αθλητικό πνεύμα για τον ΠΑΟΚ Αραββησού



Το ποιοτικό ποδόσφαιρο, μια νοικοκυρεμένη ομάδα με αξιόλογους χαρακτήρες μακριά από κάθε μορφής έκτροπα ,είναι οι πρωταρχικοί στόχοι που θέτει ο ΠΑΟΚ Αραβησσού που κάποτε έγραψε τη δική του λαμπρή σελίδα στο περιφερειακό πρωτάθλημα. .
Σίγουρα θέλεινα επαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο
Οι μεταγραφικές κινήσεις μιλούν από μόνες τους. Παίκτες όπως:
  Προδρομίδης,
 Ζαχαριάδης,
 Πίττας,
 Χελβατζόγλου,
 Παπαδόπουλος,
 Χατζής,
 Πολατίδης,
Ευθυμιάδης,
 Ρήγας,
 αλλά και η παρουσία του Γιάννη Γυριχίδη στον πάγκο της ομάδας
ανεβάζουν τον πήχη και θεωρούν ότι τους  κατατάσσουν εκ προοιμίου στους ισχυρούς.
Σίγουρα είναι ευχάριστο για τη  διοίκηση όλο αυτό το διάστημα που έτρεξε για  να  συμμαζέψει την ομάδα.
Η Διοίκηση ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι σωματείο πλούσιο. Απλά στηρίζεται στην αγάπη για το ποδόσφαιρο, των φιλάθλων και των ποδοσφαιριστών. Αυτό δε αποδεικνύεται από το γεγονός ότι παίκτες που πέρασαν από την ομάδα επέστρεψαν πάλι για να βοηθήσουν στην προσπάθεια που γίνεται  φέτος. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια γιατί οι οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες. Πιστεύουν  ότι με πολύ μεράκι και αγάπηθα δουν  την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.
Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΟ ΠΑΝ».
Προσπαθούν και έφτειαξαν  μία ομάδα ανάλογη της ιστορίας. Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες σε καίριες θέσεις. Βασικά στοχεύουν να κάνουν μία ομάδα, την οποία πρώτα θα χαίρονται αυτοί και ο κόσμος της και μετά όλοι οι άλλοι.
Εκτιμούν ότι φέτος θα υπάρχει ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων.Ττο γκρουπ των ισχυρών και οι άλλες ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα , ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)