Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Συνέδριο για την ειρήνη από εφέδρους αξιωματικούς




 
Η Ανωτάτη Πανελλήνιος Ομοσπονδία Εφέδρων Αξιωματικών (ΑΠΟΕΑ) με τη συνεργασία και απόλυτη στήριξη των Συνδέσμων Εφέδρων Αξιωματικών (ΣΕΑΝ) Πέλλας Ημαθίας, Πιερίας και Λεμεσού Κύπρου ανέλαβε να οργανώσει  στην Ελλάδα το  συνέδριο Parnership for Rease ant Outreach (PFP ant O).

Η Parnership for Rease (Συνεργασία για την Ειρήνη ) είναι πρόγραμμα του  ΝΑΤΟ, που στοχεύει στη δημιουργία σχέσεων συνεργασίας και εμπιστοσύνης μεταξύ των χωρών μελών του ΝΑΤΟ και άλλων χωρών  στην Ευρώπη και την πρώην Σοβιετική Ένωση.
Το συνέδριο αυτό διοργανώνεται κάθε φθινόπωρο διαδοχικά σε διάφορες χώρες μέλη ή μη μέλη της PfP.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Ποσειδών Παλλάς στη Λεπτοκαρυά Πιερίας  από 16 μέχρι 21 Οκτωβρίου 2012.   Δράσεις και εκδηλώσεις του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν και στους τρεις νομούς ( Πέλλα, Ημαθία, Πιερία).
Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου θα είναι ο πρόεδρος της ΑΠΟΕΑ και  καθηγητής της φιλοσοφικής σχολής του  Πανεπιστημίου Αθηνών  κ. Γρηγόριος Κωσταράς  με θέμα: «Η ειρήνη ως σύμβολο ζωής και ο ρόλος του εφέδρου αξιωματικού».   Θα υπάρξουν εισηγητές από τις χώρες Αγγλία, Γαλλία και Ουγγαρία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)