Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Αναγέννηση Γιαν. –Ολυμπιακός Βόλου 0-1




Την πρώτη της ήττα εντός έδρας γνώρισε η Αναγέννηση Γιαννιτσών με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις με 1-0.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρισκόταν η Αναγέννηση Γιαννιτσών των τριών συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα. Στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ήθελε τη νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση, ωστόσο στο ουδέτερο της Έδεσσας δεν μπόρεσε να διατηρήσει το απόλυτο εντός έδρας.
Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Βόλου αναρριχήθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και έδειξε πως θα διεκδικήσει την άνοδό της μέχρι τέλους. Οι γηπεδούχοι, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη.
Στο 83’ ο Φελίπε έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην Αναγέννηση. Έτσι, οι φιλοενούμενοι, στο 90’ έφτασαν στο πολυπόθητο τέρμα, με τον Ογιαρμπίντε να εκτελεί το φάουλ και να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπάκης, Σερέτης, Τσιάμης, Στεργίδης, Χατζόγλου, Φελίπε, Ιορδανίδης, Καρπαθάκης (46’ Καρακάσογλου), Στεφανίδης, Νταντίδης, Σκέμπης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Κατσιαρός, Γιενγκά (84’ Γαλάνης), Γόγολος, Ογιαρμπίντε, Κίντα, Παλαιολόγος, Στουρνάρας, Πινδώνης, Πέταρ, Κόλεφ (67’ Παππά




Η ΑΕΛ έχασε την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή, καθώς, μολονότι προηγήθηκε με τον Τσιμπάμπα στο 30', ισοφαρίστηκε στο 63' από τον Σερέπα, με συνέπεια ο Θρασύβουλος να της... κόψει δύο βαθμούς (1-1).

Απώλεια και μάλιστα οδυνηρή είχε και ο Πανσερραϊκός, ο οποίος ηττήθηκε στις Σέρρες 0-1 από τον Εθνικό Γαζώρου με γκολ του Καπία στο 69'. Μάλιστα, τα Λιοντάρια έχασαν πέναλτι στο 15' με τον Αποστολίδη να αποκρούει την εκτέλεση του Ράνιτς!

Η Νίκη Βόλου πλησίασε στην τετράδα με τη νίκη με 1-0 επί του Φωκικού με γκολ του Ουέλινγκτον στο 82ο λεπτό, ενώ η Καλλονή ηττήθηκε 1-0 στα Ψαχνά από τον τοπικό Ηρακλή.

Θριαμβευτικό πέρασμα από την Κατερίνη και την έδρα του Πιερικού έκανε η Δόξα Δράμας. Οι Μαυραετοί με δύο γκολ του Κάπελ κι ένα του Ταραλίδη επικράτησαν με 3-0 των μελανόλευκων της Πιερίας.

Ματσάρα έγινε στο "Ελ Πάσο, εκεί, όπου Καλλιθέα και Παναχαϊκή αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3! Οι ροσονέρι του Ηλία Φυντάνη, αν και έπαιξαν με πολλές απουσίες, προηγήθηκαν τρεις φορές (χατ τρικ ο Γκούρτσας), όμως ισοφαρίστηκαν ισάριθμες από τους κυανόλευκους του Νίκου Παντέλη σ' ένα χορταστικό ματς με ιδιαίτερο σασπένς και τον Μαρουκακη να γράφει το τελικό αποτέλεσμα λίγο πριν το 90'.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής στη Football League: 

Πιερικός - Δόξα Δράμας 0-3 (67', 89' Κάπελ, 87' Ταραλίδης)
Αναγέννηση Γιαννιτσών - Ολ. Βόλου  0-1 (90' Ογιαρμπίντε)
Αναγέννηση Επανομής - Παναιτωλικός 0-0
Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΛ Καλλονής 1-0 (23' Χαϊκάλης)
Πανσερραϊκός - Εθνικός Γαζώρου 0-1 (69' Καπίας)
Καλλιθέα - Παναχαϊκή 3-3 (39', 89' Mαρουκάκης, 76' πεν. Ντακόλ - 35', 70', 88' πεν. Γκούρτσας)
ΑΕΛ - Θρασύβουλος 1-1 (30' Τσιμπάμπα - 63' Σερέπας)
Νίκη Βόλου - Φωκικός 1-0 (82' Ουέλινγκτον)
Εργοτέλης-Καβάλα (16:30GR)
ΡΕΠΟ: Βύζας Μεγάρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)