Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - Μ. Α. ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ 1 – 2



Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες με τα Εσώβαλτα να είναι καλύτερα και ποιό ουσιαστικά στο πρώτο μέρος όπου πέτυχαν και τα δυο τέρματα.

 Το 0-1 έκανε ο Ματιάν στο 21’ με πλασέ ύστερα από ωραία προσπάθεια του Γκίλη από αριστερά η σέντρα του οποίου βρήκε τον σκόρερ μόνο του στην μικρή περιοχή που σε καινή εστία άνοιξε το σκορ.
 Στην συνέχεια η ομάδα της Νίκης Αξού αντέδρασε και λίγο αργότερα στο 29’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με κεφαλιά του Καρρά μέσα από την μικρή περιοχή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.
 Ο  Μ. Α. Εσωβάλτων όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και δυο λεπτά αργότερα στο 31’ πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με ένα καταπληκτικό σουτ του Γκίλη Θ. με τον Τοψή Στ. να μην μπορεί να αντιδράσει και η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του και το σκορ να διαμορφώνετε στο 1-2.
 Στην επανάληψη η ομάδα της Αξού ήταν αυτή η κυρίαρχη του παιχνιδιού πίεσε σε όλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου τον αντίπαλό της είχε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσει το σκορ με μεγαλύτερη αυτή του Ρομάντζη όταν το σουτ που έκανε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σταυρίδη Β. έτσι το σκορ δεν άλλαξε και το τελευταίο σφύριγμα του κου Μιχαηλίδη βρήκε τον Μ. Α. Εσωβάλτων να πανηγυρίζει το τρίποντο.

Πολύ καλή η διαιτησία των Μιχαηλίδη, Σκουλή, και Γάτσου.

ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ : Τοψής Στ., Ουρούτσι Ρ., Μιχαήλοβ (75’ Νικολαΐδης), Χατζηανεστίδης, Αβτζόγλου, Κοσκινόπουλος (50’ Ουρούτσι Λ.), Καρράς, Τσαβδάρης, Σταυρίδης (42’ Παπαδόπουλος), Ρομάντζης, Βένος.

Μ. Α. ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ : Σταυρίδης Β., Γκέλος  Σωτ. του Κων/νου, Λαγογένης, Σταυρίδης Μ., Γκίλης Αν. (58’ Κωστίκας), Ντόνας, Αναγνώστου (50’ Παπαναστάσης), Γκίλης Θ., Ματιάν, Παπαδόπουλος, Αντωνίου.
 
Π. Σαρακινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)