Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Άψαλος –Πέλλα 0-3





Αρκετά αποσυντονισμένη η ΄Αψαλος από τα τεκταινόμενα με τις παραδόσεις των δελτίων στην ΕΠΣ Πέλλας  και τις πολλές διαμαρτυρίες για άδικη και άνιση  μεταχείριση από την Ένωση , έχασε από την Πέλλα με 0-3.

Με πολύ κακή εμφάνιση αλλά με καλό αποτέλεσμα , πέρασε σήμερα ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας  από την Άψαλο πλησιάζοντας στους δύο πλέον βαθμούς τον πρωτοπόρο Ν.Μυλότοπο.
Λίγες φάσεις, ανύπαρκτη κυκλοφορία, κακές επιλογές και πολλά λάθη σκιαγραφούν την αγωνιστική εικόνα . Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, ο Κούμπους ανετράπη μέσα στην περιοχή του Ολύμπου μετά από εξαιρετική προσπάθεια όταν πέρασε δύο αμυντικούς. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιβελέκης κι έγραψε το 1-0. Με την συμπλήρωση σχεδόν μιας ώρας αγώνα και σ' ένα μπάσιμο του Ρίσκου και ανατροπή από αμυντικό της Αψάλου, καταλογίσθηκε το δεύτερο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χαρμάνας γράφοντας το 2-0 και τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Η μετά το δεύτερο Άψαλος παραδόθηκε, αλλά η Πέλλα δεν μπορούσε να κάνει μεγάλες ευκαιρίες ενώ υπήρχαν όλες οι προυποθέσεις. Τρίτο γκολ ήρθε σε μια ανύποπτη φάση δέκα λεπτά πριν την λήξη, όταν σε δυνατή κάθετη πάσα του Ρίσκου προς τον Τσιβελέκη, ο τελευταίος δεν βρήκε την μπάλα αλλά ξεγέλασε το τερματοφύλακα, ο οποίος την είδε αργά και μαρτυρικά να καταλήγει στο βάθος της εστίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)