Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Στο 90΄ισοφαρίστηκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών




Η Παναχαϊκή έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, στο 1-1 με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στην Πάτρα. Στο 7' ο Αντονι δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους πατρινούς, αφού σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Λαμπάκη.

Αυτό που δεν κατάφερε η Παναχαϊκή το πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών στο 18', με τον Φάμπιο να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Εκεί που όλα έδειχναν ότι τα Γιαννιτσά θα έφευγαν από την Πάτρα με το διπλό, ο Σαλαμαστράκης σκόραρε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του Κούτση.
Ο Απόλλων Σμύρνης εκμεταλλεύτηκε την λευκή ισοπαλία του Εθνικού Γαζώρου με τον Ολυμπιακό Βόλου και μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του Βύζαντα Μεγάρων, έμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Football League. Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Ηρακλής Ψαχνών, μετά το διπλό επί του Φωκικού, διπλό και για τον Παναιτωλικό στην Δράμα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Επιβλητική η Νίκη Βόλου, 3-0 τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό.

Εθνικός Γαζώρου και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Γάζωρο, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλων Σμύρνης, επικρατώντας με 1-0 του Βύζαντα στα Μέγαρα και έμεινε μόνος στην κορυφή της Football League. Το... χρυσό γκολ για την ομάδα του Βοσνιάδη πέτυχε στο 27' ο Διαμάντης, ενώ έξι λετπά μετά ο Τσιλιγκίρης δεν μπόρεσε να διπλασιάσει το προβάδισμα των φιλοξενούμενων, αφού σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Παναγόπουλου.
Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Ηρακλής Ψαχνών, μετά την νίκη του με 2-1 επί του Φωκικού στην Αμφισσα. Ο Σέγκος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 15', ενώ τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι... άγγιξαν την ισοφάριση, όταν ο Ευσταθίου σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Σικαλιά. Στο 60', ο Τάουερ διπλασίασε το προβάδισμα του Ηρακλή Ψαχνών, ενώ το μόνο που κατάφερε ο Φωκικός ήταν να μειώσει στο τελικό 1-2, με τέρμα του Αμπντουραχμάνι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Παναιτωλικός, μετά το σπουδαίο διπλό με 1-0 επί της Δόξας στην Δράμα. Πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ο Πασάς, ο οποίος στο 83' πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα του Αγρινίου. Στο 75', οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο 1-0, όταν ο Ιντζόγλου σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Τακίδη.

Νίκη - ανάσα πέτυχε ο Πιερικός, που επικράτησε εκτός έδρας της Καβάλας με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6', με κοντινή κεφαλιά του Ντάνι, ενώ το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με δύο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα. Στο 39' ο Χλωρός σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι του Τόλιου, ενώ στο 45' ο Ντάνι δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματά του, αφού σημάδεψε το δοκάρι και ο Αποστολίδης μπλόκαρε πάνω στη γραμμή.

Καλλονή και Ηρακλής έμειναν στο 1-1 στην Μυτιλήνη. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23', με κεφαλιά του Στεφανίδη, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 39', με τον Μανούσο να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Στην τέταρτη θέση, μαζί με τον Παναιτωλικό, ανέβηκε η Νίκη Βόλου, που επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού στο Πανθεσσαλικό. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και μόλις στο 7' άνοιξαν το σκορ, με τον Βέρτζο. Η Νίκη Βόλου συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και στο 23' διπλασίασε το προβάδισμα της, με γκολ του Φλίγκου. Η ομάδα του Μανωλά πέτυχε και τρίτο τέρμα στο δεύτερο μέρος, με τον Κυργιάκο να διαμορφώνει στο 58' το τελικό 3-0 για την ομάδα του Βόλου.

Την πρώτη του νίκη στη Football League πέτυχε ο Θρασύβουλος, που επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Επανωμής στην Φυλή. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 11' ο Πάνος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:
Κυριακή (25/11)
Δόξα Δράμας - Παναιτωλικός 0-1 (83' Πασάς)
Φωκικός - Ηρακλής Ψαχνών 1-2 (90'+5' Αμπντουραχμάνι - 15' Σέγκος, 60' Τάουερ)
Θρασύβουλος - Αναγέννηση Επανωμής 1-0 (11' Πάνος)
Βύζας Μεγάρων - Απόλλων Σμύρνης 0-1 (27' Διαμάντης)
Παναχαϊκή - Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-1 (90'+4' Σαλαμαστράκης - 18' Φάμπιο)
Καβάλα - Πιερικός 0-1 (6' Ντάνι)
Εθνικός Γαζώρου - Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Καλλονή - Ηρακλής 1-1 (39' Μανούσος - 23' Στεφανίδης)
Νίκη Βόλου - Πανσερραϊκός 3-0 (7' Βέρτζος, 23' Φλίγκος, 58' Κυργιάκος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)