Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



 




Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πρόληψης “ΟΡΑΜΑ” η πρώτη συνάντηση συνεργασίας για τη δημιουργία Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Ν. Πέλλας.
Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από είκοσι (20) φορείς: της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, του Δήμου Έδεσσας, του Δήμου Πέλλας, του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Έδεσσας και Γιαννιτσών, του Επιμελητηρίου Πέλλας, των Δικηγορικών Συλλόγων Έδεσσας και Γιαννιτσών, του Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Ν. Πέλλας, της Εθελοντικής Ομάδας Έδεσσας «Ασπίδα», των Εθελοντικών Ομάδων Καλής «Από Καρδιάς..», «Καλλίστη», «Για ένα Χαμόγελο..», του Συλλόγου Προστασίας Καταναλωτών (ΣΥ.Π.ΚΑ.) Έδεσσας, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου (ΓΑΣ) Έδεσσας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών, του Εργατικού Κέντρου Έδεσσας και του Συλλόγου Γονέων Τρίτεκνων Έδεσσας.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης εκπρόσωποι φορέων παρουσίασαν τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που υλοποιήθηκαν από την αρχή του έτους, συζητήθηκε η αναγκαιότητα σύστασης καταστατικού και τρόποι καλύτερου συντονισμού των φορέων και οργάνωσης του Δικτύου. Το Κέντρο Πρόληψης «ΟΡΑΜΑ» αναλαμβάνει προσωρινά το συντονισμό του Δικτύου μέχρι την επικύρωση του καταστατικού και την ανάδειξη συντονιστικής επιτροπής. Τα μέλη των φορέων θα ενημερώσουν αναφορικά με δράσεις που μπορούν να αναλάβουν προκειμένου να δημιουργηθεί μια κοινή βάση δεδομένων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)