Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Αλλαγές ουσίας στον Δήμο Αλμωπίας.





Σε ήρεμους τόνους και πνεύμα συνεργασίας προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πιο δύσκολη συγκυρία που ανέλαβε ποτέ δημοτική αρχή ,
κινούνται οι αλλαγές που προτίθεται να κάνει σύντομα ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης . Παρά τους ευσεβείς πόθους που καλλιεργεί το αντίπαλο δέος , για  δήθεν συγκρούσεις και αίματα στη παράταξη του Δημάρχου  ,εκείνο που ανησυχεί περισσότερο είναι η γενικότερη οικονομική κατάσταση στη κεντρική σκηνή που επηρεάζει και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι όποιες αλλαγές γίνουν εκτιμάται ότι κινούνται στην κατεύθυνση να δοθούν ευκαιρίες και σε άλλους συμβούλους να μετέχουν πιο ενεργά. Δεν έχουν δηλαδή να κάνουν με άλλες καταστάσει ςή αίτια  .Άλλωστε εκείνο που ενδιαφέρει τους πολίτες είναι να λειτουργεί ο Δήμος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όχι τα πρόσωπα. Πληροφορίες φέρουν τον Δήμαρχο να μην προχωρά σε αλλαγές μόνο για  να πάρουν κάποιο αξίωμα ορισμένοι σύμβουλοι , αλλά για  να μπορέσει να αξιοποιήσει όλους τους συνεργάτες του. Μέχρι στιγμής κρατά κλειστά τα χαρτιά του  και κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα πράξει . Εκείνο που προκύπτει πάντως είναι ότι υπάρχει μόνο μία  συγκεκριμένη περίπτωση  μέλους του συνδυασμού που στέλνει «μηνύματα» δια του Τύπου και έχει εκτεθεί στον υπόλοιπο συνδυασμό ,δίνοντας την εντύπωση ότι τον ενδιαφέρει μόνο το πόστο του και τα  νόμιμα οφέλη που αποκομίζει από αυτό.
Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του Δημάρχου ,παραδέχονται ότι η κατάσταση μοιάζει με καζάνι που βράζει ,αλλά σε μια συγκεκριμένη παράταξη της αντιπολίτευσης ,που  περιέργως κόπτεται για τις ενδεχόμενες αλλαγές .

1 σχόλιο:

(3)