Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Τα Λουτρά Πόζαρ στη PHILOXENIA





Στη διεθνή  κλαδική έκθεση τουρισμού συμμετέχει και φέτος  η Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ. Εκτός από τον ιαματικό τουρισμό ,επιχειρείται
και η προβολή και των υπόλοιπων εναλλακτικών μορφών τουρισμού ,όπως πεζοπορία ,ορειβασία, δραστηριότητες ευεξίας ,που μπορεί  να απολαύσει ιδανικά ο καθένας στην ευρύτερη  περιοχή.
Το stand των Λουτρών έχει αριθμό 50Α  και βρίσκεται στο περίπτερο 15.

Με το βλέμμα στις καινούργιες, διεθνείς αγορές στον κλάδο του τουρισμού, η 28η PHILOXENIA για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία της, θέτει νέους στόχους.
 Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού, που πραγματοποιείται από 22 έως 25 Νοεμβρίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, εστιάζει το ενδιαφέρον στις τουριστικές αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στην έκθεση θα εκπροσωπηθούν ταξιδιωτικοί προορισμοί από όλον τον κόσμο, ενώ παράλληλα το «παρών» θα δώσουν τουριστικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα εκπροσωπώντας διαφορετικούς τομείς του κλάδου και έχοντας τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους διεθνείς εμπορικούς επισκέπτες της έκθεσης.
 Παράλληλα, το Συνέδριο για τον Θρησκευτικό & Πολιτιστικό Τουρισμό, θα αναδείξει όλες τις προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή, ενώ το Σαββατοκύριακο, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τους νέους τουριστικούς προορισμούς και να κερδίσει μεγάλες προσφορές.
Η 28η PHILOXENIA ME ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ  !

    100 προσκεκλημένοι tour operators από όλο τον κόσμο
    αξιόλογη συμμετοχή χωρών από 4 Ηπείρους
    μεγάλη εκπροσώπηση ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών πρακτορείων της Ελλάδας
    συμμετοχή 8 Περιφερειών της χώρας
    σπουδαίοι Έλληνες & ξένοι ομιλητές στο Συνέδριο για τον Θρησκευτικό & Πολιτιστικό Τουρισμό
    πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων
    ειδικές προσφορές και κληρώσεις εισιτηρίων & διαμονής για το κοινό, το Σαββατοκύριακο

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται από τη HELEXPO σε συνεργασία με την ARTION Conferences & Events.
100 προσκελημένοι τουριστικοί πράκτορες
απ΄όλο τον ΚΟΣΜΟ!

Στη φετινή PHILOXENIA θα φιλοξενηθούν 100 εμπορικοί επισκέπτες από τη Διεθνή Τουριστική Αγορά. Ενδεικτικά, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες προέρχονται από τις παρακάτω χώρες:


    10 από την Κίνα
    10 από Ουκρανία & Ρωσία
    περισσότεροι από 10 από τις Βαλκανικές χώρες και την Τουρκία
    15 από τις παραδοσιακές, μεγάλες αγορές της Γερμανίας και της Γαλλίας
    5 και πλέον από την Ινδία
    τουλάχιστον 5 από τη Μεγάλη Βρετανία
    5 από τις ΗΠΑ, Βραζιλία και Ν. Αφρική

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έκθεση θα εκπροσωπηθεί ο Thomas Cook και η AURORA Travel – Tours με τουριστικούς εκπροσώπους τους από την Ευρώπη και την Ασία, ενώ μεγάλη επιτυχία αποτελεί το γεγονός της συμμετοχής της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ένωσης UEFA.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ: «Θρησκευτικός- Πολιτιστικός Τουρισμός στη Νοτιοανατολική Ευρώπη» !



Οι προοπτικές ανάπτυξης συνεργασιών στο χώρο των προσκηνυματικών-πολιτιστικών περιηγήσεων, που τις τελευταίες δεκαετίες προσελκύουν παγκοσμίως, εκατομμύρια επισκέπτες, θα βρεθούν στο επίκεντρο του διεθνούς συνεδρίου «Θρησκευτικός και Πολιτιστικός Τουρισμός στην Νοτιανατολική Ευρώπη, Μοντέλα Ανάπτυξης- Δυνατότητές Συνεργασίας».

Το συνέδριο, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα των ΗΑΤΤΑ και ΣΕΤΕ και την υποστήριξη του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης και της Αγιορειτικής Εστίας, στοχεύει να συγκεντρώσει απόψεις και προτάσεις συνεργασίας για την ανάπτυξη του προσκυνηματικού τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)