Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Δώρα από το 2Ο ΕΠΑΛ Αριδαίας






    Αυτή η εποχή είναι πολύ δύσκολη για όλους μας. Γι’αυτό το λόγο αποφασίσαμε να αναλάβουμε δράση. Έτσι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώσαμε φιλανθρωπικό παζάρι με στόχο να στηρίξουμε οικογένειες συμμαθητών μας, κυρίως,
από όλα τα σχολεία της περιοχής μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα,  προσφέροντάς τους το χριστουγεννιάτικο δείπνο.

    Σ’ αυτήν την προσπάθειά μας βρήκαμε συμπαραστάτες όλους τους καταστηματάρχες της περιοχής μας και τους πωλητές στη λαϊκή, οι οποίοι αμέσως στήριξαν την πρωτοβουλία μας, είτε δίνοντας προσφορές για το παζάρι μας είτε αγοράζοντας λαχνούς. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά όλους για τα φιλάνθρωπα αισθήματά τους.

    Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ν. ΒΑΚΚΟ, ο οποίος υπήρξε κύριος χορηγός αφού μας προμήθευσε με μεγάλη προθυμία τρόφιμα σε τιμές κόστους, εκτός από αυτά που δώρισε, και μας παραχώρησε το φορτηγό του για να τα διανείμουμε στις οικογένειες και τα σχολεία.

    Παράλληλα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το κρεοπωλείο Ι. ΚΕΡΕΝΚΙΩΤΗ που παρείχε, σε τιμές κάτω του κόστους, κρέας χοιρινό για το χριστουγεννιάτικο δέμα μας.

    Επιπλέον ευχαριστούμε τον κ. Π. ΖΕΡΖΗ που εκτύπωσε δωρεάν τις αφίσες και τις προσκλήσεις για το παζάρι μας.

    Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε το βιβλιοπωλείο ΣΥΜΒΟΛΗ που στέκεται δίπλα μας όλα τα χρόνια και ιδιαιτέρως στα παζάρια μας όπου μας στηρίζει με τις χορηγίες.
                                                                                    Οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)