Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 5-0



 
Καταιγιστικός ο Ορφέας στο Σαββατιάτικο παιχνίδι στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κερδίζοντας με σκορ 5-0 την ομάδα της Ακαδ. Κρύας Βρύσης. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε ένα βαρύ αγωνιστικό τερέν παρουσία 150 περίπου θεατών και προσέφεραν όμορφο θέαμα



Το σκορ άνοιξε ο Πέτρος Παπαχρήστου στο 5ο λεπτό, όταν ο Ιωσηφίδης από αριστερά πλαγιοκόπησε την άμυνα των φιλοξενούμενων και έβγαλε σέντρα στον Παπαχρήστου ο οποίος με σουτ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. Εν συνεχεία η πίεση του Ορφέα  συνεχιζόταν και αυτή την φορά ο Τσεγάνης εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην άμυνα της Κρ. Βρύσης έκανε το 2-0 στο 15ο λεπτό. Ακολούθως αναλαμβάνει και πάλι δράση ο Παπαχρήστου, ο οποίος αφού πέρασε 2 αμυντικούς πλάσαρε πολύ όμορφα για να γράψει το 3-0 στο 20ο λεπτό του αγώνα. Ακολούθησαν μερικές ακόμα αξιόλογες φάσεις  οι οποίες όμως δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα και έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 3-0 υπέρ του Ορφέα.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά ο Ορφέα δεν σταμάτησε να δημιουργεί φάσεις και να σκοράρει. Έτσι στο 65ο λεπτό και πάλι ο Πέτρος Παπαχρήστου, με σούτ από το ύψος της περιοχής ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ. Τέλος "το κερασάκι στην τούρτα" έβαλε και πάλι ο ίδιος παίκτης με ωραίο σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής, στο 85ο λεπτό.
Αριστη η διαιτησία του  Χ. Δεμερτζή και των βοηθών του κ. Γιάγκου & κ. Δέλιου.

Η σύνθεση του Ορφέα:

Ακριτίδης (Σιδηρόπουλος 70΄), Βόλτσης, Παπουλίδης, Καραμαλάκης, Ουζούνης (Βάινας 66΄), Απάζογλου Δ., Παπαχρήστου, Σωκρατίδης, Τούσιας (Χότζιας 45΄), Ιωσηφίδης, Τσεγάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)