Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ιαματικός …ύπνος




Μετά από δύο εβδομάδες η Διοίκηση της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ πήρε χαμπάρι ότι οι ιαματικές πηγές της περιοχής αναγνωρίστηκαν .


Και ενώ τόσο καιρό  τηρούσε σιγή ιχθύος ,ξαφνικά μπροστά στον κίνδυνο  να δοθούν  τα δέοντα εύσημα  στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε από την θητεία του Πέτρου Ζέρζη , επιχειρεί  μέσα από ΜΜΕ που ελέγχει και που είναι άσχετα με το αντικείμενο  να παρουσιάσει την αναγνώριση αποκλειστικά ως δική της επιτυχία. (Φυσικά και έχει συμβάλλει θετικά και σημαντικά και η σημερινή Διοίκηση)
Ηθικά τουλάχιστον οφείλει να πει μια καλή κουβέντα και για τους προηγούμενους που κατέβαλλαν προσπάθειες μέσα σε ένα εχθρικό και αθέμιτα  ανταγωνιστικό περιβάλλον. Τόση μιζέρια αδικεί τόσο την ίδια όσο και την περιοχή. Οι σαχλαμάρες που βάζει και γράφουν ότι η  
«Η θετική αυτή εξέλιξη αποτελεί επίτευξη ενός βασικού στόχου της σημερινής Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αλμωπίας και του Δ.Σ. των Λουτρών. Στόχος, οποίος είχε τεθεί από την αρχή της θητείας τους.» , έχει ως αποτέλεσμα να γελάει ο κάθε πικραμένος.
Η νέα Διοίκηση, , των Λουτρών  , σύμφωνα με την  αυτοανακοίνωσή της κατέθεσε στις 9/4/2012 και στις 7/11/2012 και τα υπόλοιπα απαραίτητα δικαιολογητικά (μεταξύ των οποίων):
τοπογραφικό διάγραμμα , υδρογεωλογική μελέτη, ραδιολογική έκθεση, μικροβιολογικές, φυσικές και χημικές αναλύσεις, υγειονομική έκθεση – ιατρική τεκμηρίωση), που υπολείπονταν για την πληρότητα του φακέλου.
Η προσπάθεια αναγνώρισης, αποτέλεσε για τη σημερινή Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλμωπίας και της Διοίκησης των Λουτρών θέμα υψίστης σημασίας, γιατί είναι άμεσα συνυφασμένη με την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης αλλά και με την αδειοδότηση της λειτουργίας του συνόλου των εγκαταστάσεών της.

Στρατηγικός σχεδιασμός

Σε ένα άνευ προηγουμένου παραμιλητού η Διοίκηση  πιστεύει πως
«Η αναγνώριση των ιαματικών πηγών των Λουτρών Πόζαρ Αλμωπίας ως Ιαματικού Φυσικού Πόρου και η θετική απόφαση του ΥΠΕΚΑ σχετικά με την πληρότητα του φακέλου της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων που κατατέθηκε, με αρ. πρωτ. 717/2-10-2012, ολοκληρώνει το πρώτο κομμάτι του Στρατηγικού Σχεδιασμού της Επιχείρησης.»
Κούνια που τους κούναγε .
 Προφανώς όλοι τους ζούνε , μαζί με τον ακριβοπληρωμένο  εξ΄ αποστάσεως σύμβουλο επικοινωνίας τους , στον κόσμο τους .
Με την ευκαιρία καλό να ενημερώσουν  τον κόσμο ,αν  η προηγούμενη Διοίκηση έκανε κάτι ή όχι στη κατεύθυνση της αναγνώρισης των πηγών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)