Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ζήτησαν την παραχώρηση εκτάσεων στον Δήμο ΄Εδεσσας

 


Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Τσαυτάρη Αθανάσιο και  με την Υπουργό Τουρισμού κα. Όλγα Κεφαλογιάννη είχε την περασμένη Πέμπτη 24 Ιανουαρίου ο
Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ.Τάκης  Γιάννου και οι Αντιδήμαρχοι κκ Μουράτογλου Γιάννης και Κωστίδης Γιώργος καθώς και η Πολιτικός Μηχανικός του Δήμου Έδεσσας κα. Ουρούμη.
  Θέμα συνάντησης με τον Υπουργό κ. Τσαυτάρη ήταν η παραχώρηση έκτασης για τον  αεροδιάδρομο στην περιοχή αεροδρόμιου Παναγίτσας καθώς και η παραχώρηση του στρατοπέδου στο Κλεισοχώρι,  στο Δήμο Έδεσσας.
  Στην συνάντηση τους με την Υπουργό Τουρισμού τέθηκε το θέμα της προώθησης των 2 έργων που αφορούν  τις  εγκαταστάσεις στο αεροδρόμιο Παναγίτσας και την κατασκευή προβλήτα στην λίμνη Βεγορίτιδα καθώς και την παραχώρηση του «Ξενία» στο Δήμο Έδεσσας.
  Ο Βουλευτής  κ. Ιορδάνης Τζαμτζής υπογράμμισε  τόσο στον κ. Τσαυτάρη όσο και στην κ. Κεφαλογιάννη, την αναγκαιότητα υλοποίησης των παραπάνω, ώστε να ενισχυθεί ο τουρισμός του νομού άλλα και οι υποδομές του Δήμου Έδεσσας στον τουριστικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)