Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ...

ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ
Μετά από τη δίωρη περιπέτεια με τα ψηφοδέλτια και τη διαδικασία ψηφοφορίας, τελικά η Βουλή αποφάσισε...
την παραπομπή του Γ. Παπακωνσταντίνου.
Αντίθετα δεν παραπέμπονται σε προαναρκτική επιτροπή οι Β. Βενιζέλος, Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμος. 
Στη Νέα Δημοκρατία, παρά το ότι ο Σαμαράς ψήφισε σε μια κάλπη, τα 3/5 της γαλάζιας Κ.Ο. ψήφισαν σε τέσσερις κάλπες. Αντίθετα, όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, εκτός από την Τζάκρη ψήφισαν σε μια κάλπη.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα :
O Γιώργος Παπακωνσταντίνου παραπέμπεται σε Προανακριτική Επιτροπή  με 265 ψήφους που αφορούν την κυβερνητική πρόταση, 129 του ΣΥΡΙΖΑ και 110 των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής .
Πιο συγκεκριμένα  στην κάλπη για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ψήφισαν συνολικά  294 βουλευτές, εκ των οποίων τα 286 ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα, τα 5  άκυρα και τα 3 λευκά.
Υπέρ της πρότασης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ για την παραπομπή του ψήφισαν υπέρ 265 βουλευτές, κατά 6 βουλευτές και παρών 3 βουλευτές.
Για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισαν υπέρ 129 βουλευτές, κατά 26 βουλευτές και παρών 4 βουλευτές.
Για την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων- Χρυσής Αυγής ψήφισαν υπέρ 110 βουλευτές, κατά 28 βουλευτές και παρών 3 βουλευτές.

Στην κάλπη για την παραπομπή του Ευάγγελου Βενιζέλου ψήφισαν συνολικά 225 βουλευτές, εκ των οποίων 154 ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα, 15 άκυρα και 56 λευκά.

Για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν υπέρ 124 βουλευτές, κατά 24 βουλευτές και «παρών» 2 βουλευτές.

Για την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων - Χρυσής Αυγής ψήφισαν υπέρ 104 βουλευτές, κατά 23 βουλευτές και «παρών» 1 βουλευτής.

Στην κάλπη για την παραπομπή του Γιώργου Παπανδρέου ψήφισαν συνολικά 224 βουλευτές, εκ των οποίων 107 ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα, 14 άκυρα και 103 λευκά.

Για την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων - Χρυσής Αυγής υπέρ ψήφισαν 80 βουλευτές, κατά 19 βουλευτές και «παρών» 8 βουλευτές.

Στην κάλπη για την παραπομπή του Λουκά Παπαδήμου ψήφισαν συνολικά 221 βουλευτές, εκ των οποίων τα 214 ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα, 7 άκυρα και 111 λευκά.

Για την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων - Χρυσής Αυγής υπέρ ψήφισαν 63 βουλευτές, κατά 34 βουλευτές και «παρών» 6 βουλευτές. 


ΠΗΓΗ FIMOTRO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)