Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αμετανόητοι ως το τέλος

ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ  ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΠΛΗΜΕΛΛΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ  





Απιστευτα και απίθανα πράγματα επινοούν και ισχυρίζονται στο δικαστήριο της ΄Εδεσσας  όπου άρχισε τη Τετάρτη η δίκη δύο συμβούλων παραλαβής έργων  του πρώην Δήμου  Εξαπλατάνου για έργα που δεν έγιναν ή εκτελέστηκαν πλημμελώς .  ΄Όπως φάνηκε , αφού οι μέχρι τώρα ισχυρισμοί  τους  δεν έπιασαν ούτε έπεισαν κανένα, για αυτό και προσανατολίζονται να υποστηρίξουν ότι τα έργα έγιναν σε …άλλα σημεία  και όχι σε αυτά που έλεγξαν οι αρμόδιες αρχές . ΄Οσες φορές  όμως επί θητείας τους προκλήθηκαν και κλήθηκαν  να δείξουν τα έργα αυτά δεν το έκαναν ποτέ γιατί απλά θα φαινότανε η αλήθεια δια γυμνού οφθαλμού. Την εποχή εκείνη της αλαζονείας της ατιμωρησίας και της περίεργης κομματικής συγκάλυψης , ένοιωθαν πανίσχυροι και δεν έδιναν λογαριασμό σε κανέναν . Τώρα που ήρθε η ώρα της λογοδοσίας στη δικαιοσύνη , προσπαθούν ακόμα και τη τελευταία στιγμή  να αποποιηθούν τις ευθύνες τους.
Το θέμα είναι αν θα συμπαρασύρουν στο παιχνίδι τους και αιρετούς που αναμένεται να καταθέσουν ως μάρτυρες . Η αλήθεια φυσικά είναι μια και θα φανεί στο δικαστήριο αν θα την πουν ή αν συνταχθούν στο ίδιο μήκος κύματος  και αυτοί.
Τότε υπήρχε πλήθος δημοσιευμάτων που συνοδεύονταν από πολλές φωτογραφίες τις οποίες δεν διέψευσαν ούτε οι συγκεκριμένοι σύμβουλοι παραλαβής, ούτε όμως και πρόεδροι κοινοτήτων που τώρα καλούνται να καταθέσουν ως μάρτυρες. Ο Παράσχος Τσάνταλης που κλήθηκε από το δικαστήριο ως μάρτυρας κατέθεσε ότι τα συγκεκριμένα έργα δεν έγιναν ή έγιναν κατά 20%.
Απαντώντας σε  σχετική ερώτηση ερώτηση του Εισαγγελέα της έδρας , το διευκρίνισε απλά και κατανοητά , ότι τα έργα ήταν ένα λάκος  . Χθες Τετάρτη κατέθεσε ως μάρτυρας και ο Παναγιώτης Παρούτογλου . Η δίκη διακόπηκε για την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου . Θα καταθέσουν οι μάρτυρες κατηγορίας και θα απολογηθούν οι κατηγορούμενοι .  

2 σχόλια:

  1. Και αυτό το δηκαστήριο έγινε αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα λόγω δημοσιευμάτων εκείνης της εποχής.. Τα κακουργηματικά δικαστήρια ξεκινούν σε λίγες ημέρες και εκεί που λεον είναι για φυλακή ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαμανδη να λες πιοι ειναι οι συμβουλοι που παρελαμβαναν εργα τα οποια δεν ειχαν γινη με ονοματεπωνυμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)