Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

«Ιορδάνης Τζαμτζής: Δεν καταργείται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δήμου Αλμωπίας»



 
Η ανησυχία είναι διάχυτη τόσο από τις Δημοτικές Αρχές άλλα και από πολλούς κατοίκους που ενδιαφέρονται για το αν θα συνεχίσει την λειτουργία του η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Γεωργακόπουλο Σωτήρη μεταφέροντας την ανησυχία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αλμωπίας αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Δήμου Αριδαίας, τονίζοντας ότι είναι απόλυτη ανάγκη η συνέχιση της  λειτουργίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διότι ο Δήμος Αλμωπίας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος σε έκταση πανελλαδικά, έχει πολλά δάση και το Δασαρχείο Αριδαίας είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε έκταση και αριθμό απασχολουμένων πανελλαδικά υλοτόμων.
Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού σώματος κ. Γεωργακόπουλος Σωτήρης απάντησε στον κ. Τζαμτζή ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Δήμου Αριδαίας και οι όποιες φήμες που κυκλοφορούν είναι αβάσιμες.
Ο κ. Τζαμτζής ευχαρίστησε τον κ. Γεωργακόπουλο για τις διευκρινήσεις που έδωσε για την Πυροσβεστική Υπηρεσία και θα  πάψουν πια να κυκλοφορούν διάφορα αρνητικά σενάρια για την πορεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αριδαίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)