Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2013-2014



 Ο Δήμος Αλμωπίας καλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση για την συμμετοχή τους στην Επιτροπή Διαβούλευσης. Αρχικά η επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου  είχε πολύ μεράκι . Στη συνέχεια όμως απαξιώθηκε  με έντεχνο τρόπο και ουσιαστικά υπάρχει μόνο για να υπάρχει .





Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


    Επειδή η θητεία των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμωπίας (άρθρου 76 του Ν. 3852/2010), που είχαν ορισθεί με την υπ΄ αριθμ. 34/2011 απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου, έληξε, ο Δήμος Αλμωπίας απευθύνει πρόσκληση προς φορείς, συλλόγους και οργανώσεις, που εδρεύουν στα όρια του, καθώς επίσης και δημότες,  να εκδηλώσουν εγγράφως στο Δημαρχείο Αλμωπίας –Υπηρεσία Πρωτοκόλλου,  μέχρι την 22-02-2013 το ενδιαφέρον συμμετοχής τους, στη  Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, για την περίοδο 2013 -2014.
         Οι  φορείς να προτείνουν, με σχετικό έγγραφό τους, προς  το Δημοτικό Συμβούλιο, τους  εκπροσώπους του φορέα τους (έναν τακτικό και έναν αναπληρωτή), με τα πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση,  Fax ή email).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)