Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας .



    Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας , στη συνεδρίασή του ( Δευτ.25/02/2013 ), στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Γιώργος Χοϊδης ,αφού συζήτησε, έλαβε αποφάσεις για θέματα μεταξύ των οποίων ήταν :

1) Ο ορισμός της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος και συμμετέχουν μετά από αντίστοιχη εκδήλωση ενδιαφέροντος συνολικά είκοσι οκτώ φορείς και δημότες.
2) Η έγκριση ώστε το Γυμνάσιο Πετριάς να φέρει την ονομασία <<Χρήστος Στουγιαννίδης – Λίλης >> προς τιμή του ομώνυμου εκπαιδευτικού –μακεδονομάχου .
3) Η επιβολή τέλους άρδευσης σε τοπικές κοινότητες , 15 ευρώ / στρ.
4) Η έγκριση για την υποβολή αιτήματος στο Δασαρχείο προκειμένου να τοποθετηθούν ξύλινες κατασκευές (παγκάκια , κιόσκια ) σε σχολεία του Δήμου.
5) Η έγκριση της απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Σκύδρας   (ΔΗ.Κ.Ε.Σ.) για τον προϋπολογισμό της έτους 2013.
6) Η αποδοχή της παραχώρησης στο Δήμο τριών ιδιωτικών γεωτρήσεων που έχουν σχέση με την ύδρευση του Δήμου και απόφαση παραχώρησης αρδευτικών δημοτικών γεωτρήσεων στον Τ.Ο.Ε.Β. Εδεσσαίου.
7) Η έγκριση των πρωτοκόλλων παραλαβής για τα έργα : Βελτίωση γεωμετρικών στοιχείων δρόμου προς το αναψυκτήριο Καλής , Αμμοχαλικόστρωση αγροτικών δρόμων Προφήτη Ηλία , Κατασκευή αντιπλημμυρικών  έργων στο Λουτροχώρι , Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Μανδάλου , Συντήρηση και επισκευή σχολικών κτηρίων Μανδάλου , Κατασκευή χώρου στάθμευσης στη θέση Πλατανάκια Καλής .
8) Η έγκριση των διαδικασιών για τις προμήθειες  του Δήμου, και 
9) Ο καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου << Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α. Ριζού >> , δηλαδή , με τη διαδικασία του ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού .
Η επόμενη τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί προς τα τέλη του επόμενου μήνα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)