Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

«Χολωμένοι» υπάλληλοι του ΟΑΕΔ Αριδαίας για δημοσιεύματα στο διαδίκτυο.



 

Δυσαρεστημένοι φέρονται υπάλληλοι του ΟΑΕΔ Αριδαίας για δημοσιεύματα στο διαδίκτυο  που αναφέρουν ότι έχει αρχίσει προανάκριση  σχετικά με τις δραστηριότητές του και ειδικότερα στον τομέα των επιχορηγήσεων-επιδοτήσεων στους νέους επαγγελματίες.

Η προανάκριση έχει αρχίσει από  Αρχές της πόλης, προκειμένου εξετάσουν έναν  μεγάλο αριθμό μαρτύρων που εμπεριέχονται στην ογκοδέστατη δικογραφία που σχηματίσθηκε από τις Εισαγγελικές και διωκτικές Αρχές.
Οι υπάλληλοι φέρονται να έχουν δυσαρεστηθεί , επειδή τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι  «Στην υπόθεση  φέρονται να εμπλέκονται υπάλληλοι του υποκαταστήματος Αριδαίας, καθώς και αριθμός νέων επαγγελματιών της Αλμωπίας, που φέρεται ότι έλαβαν την επιδότηση χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις ή που ποτέ δεν άσκησαν  την επαγγελματική δραστηριότητα για την οποία έλαβαν αυτή.» Θεωρούν ότι οι αναφορές αυτές  στα δημοσιεύματα είναι προσβλητικά και συκοφαντικά  για αυτούς.
Στο μεταξύ , επώνυμο πρόσωπο , που απασχόλησε πρόσφατα τη δημοσιότητα και είναι μεταξύ των φερόμενων ως παράνομα επιδοτούμενο ,  φέρεται να προσκόμισε  προανακριτικά έγγραφο με το οποίο επιχειρεί να παραπλανήσει το προανακριτικό έργο και να  απαλλαγεί . Με λίγη προσοχή όμως περισσότερη, μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι προέρχεται από περιοχή κοντά στα ανατολικά σύνορα της χώρας…




1 σχόλιο:

(3)