Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

«Καίει» και τον Ν. Παρούτογλου;




Στο τελικό στάδιο να «κάψει» τις όποιες φιλοδοξίες του πρώην Αντιδημάρχου του Νίκου Παρούτογλου βρίσκεται ο Δήμαρχος Αλμωπίας.
Η εκλογή προέδρου στη ΔΕΥΑ   Αλμωπίας την ερχόμενη Τετάρτη  είναι το  τελειωτικό χτύπημα . Ενώ  γνωρίζει ότι η εκλογή του Ν. Παρούτογλου  στη προεδρία της ΔΕΥΑ με τα σκόπιμα τερτίπια του ,ως Δημάρχου, έχει καταστήσει αβέβαιη έως σχεδόν σίγουρη την μη εκλογή του , επιμένει  σε αυτήν . Επίσημα δεν έχει εκφράσει την επιθυμία του , αλλά στους υποχρεωμένους σε αυτόν συμβούλους ή αντιδημάρχους , την έχει εκφράσει και έχει δώσει  ανάλογη κατεύθυνση . Γνωρίζει όμως ότι με την τακτική ουσιαστικά καίει την υποψηφιότητα του Ν. Παρούτογλου. Πληροφορίες από το πολύ- πολύ στενό του περιβάλλον του Δημάρχου  δεν κρύβουν την ανασφάλεια του Δημάρχου , ο οποίος  τον θεωρεί  τον πρώην Αντιδήμαρχό του ,υπ αριθμόν  ένα  «αντίπαλο»» στον  συνδυασμό και πολύ πιθανό υποψήφιο Δήμαρχο .
Για τον λόγο αυτό τον θέλει υποψήφιο στη ΔΕΥΑ και όχι στην Επιχείρηση των Λουτρών ή αλλού για να εξομαλύνει πολλές καταστάσεις. 
Το ζητούμενο είναι η στάση του πρώην Αντιδημάρχου  ο οποίος είναι και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ , αν αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται και αποσύρει η όχι την επιθυμία του να είναι υποψήφιος για τη προεδρία της ΔΕΥΑ, ή  αν θα συναινέσει σε μία ακόμα πολιτική ήττα…
Τη Τετάρτη θα φανεί ποιος θα κερδίσει  τη πολιτική παρτίδα.

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ Ο ΠΑΣΟΗΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΘΕΛΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)