Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗ ΓΕΡΑΝΗ



ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ


Τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  Απόστολο Τζιτζικώστα επισκέφθηκε χθες, Σάββατο 23 Φεβρουάριου ο νέος του ΦΟΔΣΑ νομού Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Γεράνης.
Την πρώτη  ημέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και ύστερα από την εκλογική διαδικασία του ΦΟΔΣΑ νομού Θεσσαλονίκης, ο νέος Πρόεδρος Μιχάλης Γεράνης, χωρίς να χάσει χρόνο, επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα  και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα διαχείρισης των απορριμμάτων του νομού Θεσσαλονίκης αλλά και για το σχεδιασμό που απαιτείται για την υλοποίηση των στόχων και των δράσεων των Περιφερειακών Σχεδίων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην Κεντρική Μακεδονία
Ο κ. Τζιτζικώστας αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο,  τόνισε την ανάγκη να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις ο Περιφερειακός Σχεδιασμός για τη διαχείριση των απορριμμάτων στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, έτσι ώστε όλοι οι φορείς να είναι έτοιμοι για την επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020 και να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν τα έργα από το νέο ΕΣΠΑ .
Ο κ. Γεράνης  ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τις προτεραιότητες και τις δράσεις που θα αναπτύξει ο Φορέας το προσεχές διάστημα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση των δράσεων που έχουν ήδη εγκριθεί, για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο νομό Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)