Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON DO ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο «Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ





    Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWON DO διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών Διασυλλογικό Πρωτάθλημα TAEKWON DO, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Π.Μυλοτόπου.

    Στους αγώνες θα συμμετέχουν σύλλογοι – μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας και της Ένωσης Βορείου Ελλάδος από διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως Λαμία, Λάρισα, Γιάννενα, Πτολεμαϊδα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Έδεσσα, Σκύδρα, Αρσένι, Βέροια, Σέρρες, Σιδηρόκαστρο, Γουμένισσα, Κιλκίς, Αλεξάνδρεια, Μουδανιά Χαλκιδικής, Αλεξανδρούπολη, Πέλλα, Ελασσόνα, Θέρμη, Περαία, Ξάνθη, Κομοτηνή κ.α. ο σύλλογος έχοντας μεγάλη οργανωτική εμπειρία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συλλόγων και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά από την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα των αγώνων.
    Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν οι κατηγορίες: παίδες – κορασίδες, έφηβοι – νεανίδες και άνδρες – γυναίκες, ενώ οι αθλητές—τριες που είναι γεννημένοι από το 2004 και πάνω θα αγωνιστούν σε αγώνα χωρίς ανάδειξη νικητή. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και οι διαιτητές θα είανι της Ένωσης Βορείου Ελλάδος.
    Ο διοργανωτής σύλλογος ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών με προπονητή τον Ινδόπουλο Δημήτρη θα συμμετέχει με πλήρη την αγωνιστική του ομάδα σε όλες τις κατηγορίες. Οι αθλητές-τριες του συλλόγου προετοιμάζονται με σκληρές και τακτικές προπονήσεις καθώς θα έχουν να αντιμετωπίσουν και αθλητές που παίρνουν μέρος σε Διεθνή και Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
    Υπεύθυνος των αγώνων είναι ο Ινδόπουλος Δημήτρης και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2382027738.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)