Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Μάνδαλο –Πέλλα 0-3




Με νίκη 0-3 πέρασε από το Μάνδαλο η Πέλλα και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής τον Αλμωπό .



Η Πέλλα μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε πολύ γρήγορα να πάρει κεφάλι στο σκορ, με το γκολ πέναλτι του Τσιβελέκη μόλις στο 2ο λεπτό  Πέναλτι που επέφερε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ,αφού υπεδείχθη από τον πρώτο βοηθό κ. Σίπκα και όχι από τον κ, Σιδηρόπουλο. Το διαφαινομένο δεύτερο τέρμα άργησε σχεδόν μισή ώρα να επιτευχθεί, με τον Γάκη στο 30ο λεπτό με ωραία προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή να νικά τον τερματοφύλακα του Μανδάλου. Το τρίτο τέρμα πέτυχε ο Κηλίκης στο 40ο λεπτό με ιδανικό πλασέ αφού πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα. Πολλές κλασικές ευκαιρίες για την Πέλλα κυρίως με τον Τζιβελέκη, αλλά και τους Ρίσκο, Μπουράκη συνθέτουν την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Η νεανική ομάδα του Μανδάλου δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία στο πρώτο μέρος.
Κατέβασε ταχύτητες η  Πέλλα στο δεύτερο ημίχρονο, είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, με το Μάνδαλο να ψάχνει το γκολ της τιμής. Σ' ένα παιχνίδι κέντρου, οι φάσεις ελάχιστες και ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού για κάθε ομάδα.
Το Μάνδαλο φιλότιμο αλλά χωρίς πολλές αξιώσεις και κίνητρο είχε γενικά πολύ μέτρια απόδοση.
Καλή η διαιτησία του αγώνα σε ένα εύκολο παιχνίδι, στο οποίο βοήθησαν και οι 28 ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν.
Η σύνθεση της Πέλλας : Πόπης, Κουτρογιάννης, Βουσβούρης, Τανταλίδης, Γάκης, Μπουράκης, Κορώνας, Ρ'ισκος, Χαρμάνας(Μπρατσούδης), Κηλίκης(Μπιγλυκούδης), Τζιβελέκης(Τουλγαρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)