Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Συναντήσεις Σταύρου Κλεισούρη



 

Δείπνο με πολιτικούς του φίλους και όχι μόνο , πρόκειται να έχει το βράδυ  στη Σωσάνδρα .μετά  την ακολουθία των χαιρετισμών  που θα παρακολουθήσει στον Ιερό Ναό του χωριού , ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας Σταύρος Κλεισούρης.
Οι τελευταίες θέσεις του , οι δράσεις του και οι συναντήσεις έχουν αρχίσει να φουντώνουν διάφορα σενάρια. Η επιλογή της Σωσάνδρας πάντως θεωρείται ότι δεν είναι τυχαία , καθώς είναι η ιδιαίτερη πατρίδα , επιστήθιου υποστηρικτή  του Δημαρχου που επανέκαμψε  στο πλευρό του Δ. Πασόη .

6 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΓΕΛΙΟ. ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΙΒΡΑΥΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ: ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΑΜΑΝΤΗ , ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ...ΝΙΣΑΦΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ! ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τραβαει κανεις ζορι τι κανει και που παει ο κυριος; αϊ μπρε, θου κυριε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΗΓΕ Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;; ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΣΑΜΑΝΔΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ. ΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ!! ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε, και; Χέστηκε η φοράδα στο Γενί Τζαμί!
    Ρε με τι ασχολείται ο Σαμάνδης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ;εχουμε σοβαροτερους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)