Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ζητάν παράταση για την κατασκευή του κόμβου




Η Εξέταση της εισήγησης των Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών με θέμα «Παράταση του έργου: ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΚΟΜΒΩΝ ΠΙΠΕΡΙΑΣ-ΤΣΑΚΩΝ-ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ», περιλαμβάνεται μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της  Τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής  του Δήμου Αλμωπίας τη Τρίτη 9 Απριλίου στις 2 το μεσημέρι . Τα υπόλοιπα θέματα είναι:


: Ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού, οικ. Έτους 2013

Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της εργασίας «Καθαρισμός αντιπλημμυρικών αυλάκων Τ.Κ.Δωροθέας, Πολυκάρπης και Όρμας»

Έγκριση πρακτικού διενέργειας κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής «Επισκευής και συντήρησης των αυτοκινήτων – οχημάτων του Δήμου Αλμωπίας έτους 2013.

Έγκριση των όρων για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Υδραίας (πρώην σχολική περιουσία)

Επανακαθορισμός των όρων για την διενέργεια πρόχειρου δ/σμού για την ανάδειξη προμηθευτή για την «Προμήθεια υλικών συντήρησης και επισκευής τεχνικών έργων», λόγω μη ύπαρξης συμμετοχών

Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο για την άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά Δήλωσης Επιβολής Κατάσχεσης κατά του Δήμου Αλμωπίας (βάσει της υπ’ αρίθμ.233/2011 Διαταγής Πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας)

Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για να αντικρούσει την με αριθ.καταθ.55/2013 αγωγή κατά του Δήμου Αλμωπίας, που κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Έδεσσας, κατά τη δικάσιμο στις 10-4-2014, ή σε κάθε μετά από αναβολή δικάσιμο.

Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για να αντικρούσει την με αριθ.καταθ.44/2013 αγωγή κατά του Δήμου Αλμωπίας, που κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Έδεσσας, κατά τη δικάσιμο στις 10-4-2014, ή σε κάθε μετά από αναβολή δικάσιμο.

Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για να αντικρούσει την από 28-3-2013 αγωγή, κατά 1. του ΚΕΚΠΑ Αλμωπίας και 2. του Δήμου Αλμωπίας, που κατατέθηκε στο Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας ( Ειδική Διαδικασία Εργατικών Διαφορών)

Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για να αντικρούσει την με αριθ.καταθ.67/2013 αγωγή κατά του Δήμου Αλμωπίας, που κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Έδεσσας, κατά τη δικάσιμο στις 10-4-2014, ή σε κάθε μετά από αναβολή δικάσιμο.

Εξέταση αίτησης του ΕΔΕ Νάντση Γεωργίου, για την έγκριση ή μη χορήγησης παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου «Επέκταση αρδευτικού έργου Τ.Δ. Όρμας, Πιπεριάς, Σωσάνδρας, Τσάκων»


Εξέταση Εισηγήσεων του Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών για ψήφιση πιστώσεων αμοιβής δικαστικών επιμελητών και νομικών.

1 σχόλιο:

(3)