Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πρόταση εξυγίανσης των Ελληνικών Λουτροπόλεων σε όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες μέσα και έξω από κάθε λουτρόπολη



 Προς τα γραφεία προμηθειών των Ελληνικών Λουτροπόλεων και τα αρμόδια όργανα εξοπλισμού των ξενοδοχείων  τους .


Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι στην τελευταία κλαδική  έκθεση «Φιλοξενία της Θεσσαλονίκης 2012»  επισκεφτήκαμε αρκετούς  αντιπροσώπους που η δουλειά τους είναι η  προμήθεια εξοπλισμών  όλων των ξενοδοχείων  που είναι και το άλφα και το ωμέγα του τουρισμού  στην χώρα μας από πλευράς εμφάνισης, όταν φιλοξενείται ένας λουόμενος  σε μια ξενοδοχειακή μονάδα .

 Εμείς σαν   πώς θα πρέπει να λειτουργούν οι ελληνικές λουτροπόλεις,  ζητήσαμε από πολλούς προμηθευτές  από εδώ και στο εξής όλες οι ελληνικές λουτροπόλεις  να έχουν τον εξοπλισμό που χρειάζεται ένας λουόμενος όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μιας λουτρόπολης και τι εξοπλισμό θα πρέπει να έχει , κάτι που συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές η και Βαλκανικές λουτροπόλεις .
Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας μετά από μια τεράστια εμπειρία

Τι ζητήσαμε που είναι ανάγκη να υπάρχει σε κάθε λουτρόπολη για να μην είμαστε τριτοκοσμικοί.
 1ον να υπάρχει μέσα σε μια νάιλον τσάντα ένα set με την ένδειξη ελληνικές λουτροπόλεις που θα έχει μέσα
1ον ένα Μπουρνούζι 2ον μια μεγάλη Πετσέτα 3ον Παντόφλες μιας χρήσης 4ον  πλαστικό νάιλον καπελάκι και αν είναι δυνατόν για λουτροπόλεις που τα νερά έχουν το γνωστό θειάφι, να έχουνε και τα ανάλογα γυαλιά για την  προστασία των λουομένων .

 Γνωρίζουμε ότι μερικά ξενοδοχεία έχουν αυτόν τον εξοπλισμό ,αλλά είναι μετρημένα στα δάχτυλα και εκείνο που εμείς προτείνουμε για να έχουμε ένα σοβαρό θεραπευτικό τουρισμού, είναι να έχουν αυτόν τον εξοπλισμό όλα τα ξενοδοχεία που είναι γύρω και μέσα από κάθε λουτρόπολη .

 Ο σύλλογος μας  προκειμένου  να βοηθήσει  αυτήν την προσπάθεια ζητήσαμε από έναν εκπρόσωπο και συνεργάτη του συλλόγου μας κύριο Δημήτρη Τσημητρέα μιας και ασχολείται  με τον εξοπλισμό ξενοδοχείων να ασχοληθεί και με τον εξοπλισμό των θεραπευτών κέντρων των ελληνικών λουτροπόλεων και αυτό έγινε αποδεκτό.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σε πρώτη φάση μας παρουσίασε ένα τέτοιο  set που εμείς  περιμένουμε το τέλειο, προκειμένου στο εξής σαν συνεργάτης να έρχεται σε επαφή μαζί με τους αρμόδιους των λουτροπόλεων .αλλά και των ξενοδοχείων και να ενημερώνει για αυτήν την προσπάθεια που στο εξής θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά αυτός ο εξοπλισμός για λόγους κυρίως ανταγωνισμού των γειτονικών μας λουτροπόλεων  σε όλους τους χώρους που ασχολούνται με τον ιαματικό και  θεραπευτικό τουρισμό
Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι   στις αρχές του 2013 υπάρχει ευρωπαϊκή διαταγή ότι στο εξής  όλοι  οι ευρωπαίοι πολίτες   επισκέπτονται και τις ελληνικές λουτροπόλεις όπου στο εξής οι λουτροπόλεις θα πληρώνονται από  τα ασφαλιστικά τους ταμεία   και εκείνο που χρειάζεται είναι ότι σε όλα θα πρέπει να είμαστε τέλειοι αν θέλουμε να πληρωνόμαστε και αν η λουτρόπολη έχει αναγνωρισμένη η Ιαματική   Πηγή. 

 Θέλω επίσης να σας ενημερώσουμε ότι αυτό το set  θα πρέπει να έχει και  την ένδειξη και το όνομα  της κάθε λουτρόπολη  πάνω στο Μπουρνούζι.
 
Ο  Συνεργάτης μας κύριος Δημήτρης Τσημητρέας που έχει έδρα της επιχείρησης του στην περιοχή της Θεσσαλονίκης θα είναι στην διάθεση της κάθε λουτρόπολης για μια ενημέρωση πάνω στο θέμα .
 Εμείς σας το προτείνουμε  και εσείς αποφασίζετε αν επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή προκειμένου να γίνει αυτή η  ενημέρωση με κάθε λεπτομέρεια για το τι μπορεί να προσφέρει σε κάθε λουτρόπολη που αυτός η εξοπλισμός είναι αναγκαίος και μάλιστα  με προδιαγραφές πάντα ευρωπαϊκών λουτροπόλεων .
Η διεύθυνση είναι οδός ταγαράδων τ.κ.57001 Θεσσαλονίκη Τήλ. 2392070110-111
Email dtzimitreas@savilamenities.gr Τήλ. 6957351199.
Ελπίζουμε ότι με αυτήν μας την πρόταση και άλλες εκατοντάδες που συνεχώς κάνουμε  σε όλους τους τομείς, ένα στόχο έχουμε, την ανάπτυξη, την προβολή και την  εξυγίανση   των ελληνικών λουτροπόλεων .

Με εκτίμηση

Για το δ.σ.

Ο πρόεδρος
Ανέστης Αναστασιάδης

Υ.Γ.  Κονιοποιείται

Κύριο Δημήτριο Τσημητρέα 
 Μέσα ενημέρωσης

Παρακαλούμε όλους τους εκπροσώπους των λουτροπόλεων να δεχθούν τον συνεργάτη μας για μια πλήρη ενημέρωση πάνω στο αντικείμενο που είναι ανάγκη για όλες τις λουτροπόλεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)