Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΕΠΑΞΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ Ο ΓΚΟΥΡΟΥΛΙ ΛΕΒΑΝ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ KICK BOXING ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ



    Μεγάλη επαγγελματική βραδιά kick boxing πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Χαλκίδας το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 μεταξύ Ελλήνων,
Ολλανδών και Ιταλών αθλητών σε αγώνες με όρους Κ1.Το κοινό ξεπέρασε τις 2000 άτομα ενώ μπορεί οποίος θέλει να παρακολουθήσει τους αγώνες μέσω ίντερνετ στο lord of the rings.
    Ο Γκουρούλι Λεβάν με προπονητή τον Μάστερ Ινδόπουλο Δημήτρη αντιμετώπισε τον καλύτερο Ολλανδό Πρωταθλητή, τον Τσευτσένγκο Γευγένη, στα 72 κιλά, ο οποίος προπονείται στον MIKE GYM,  που συγκεντρώνει μόνο τους καλύτερους επαγγελματίες παίκτες από όλο τον κόσμο. Στη γωνία του Ολλανδού ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και κάτοχος τριών Κ1 Ernesto Houste  και ο Κριτσένκο που αναδείχτηκε δευτεραθλητής στο Παγκόσμιο Κ1 στην Αθήνα.
    Στο τέλος του αγώνα , μετά από δεκάλεπτη διαμάχη μεταξύ των διαιτητών και παρά της διαμαρτυρίες του διοργανωτή για τρία φάουλ που δεν καταλογίστηκαν στον Τσευτσένγκο, ο αγώνας δόθηκε στον Ολλανδό.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ , Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕ ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ , ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)