Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΧΡΥΣΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ







    Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο  Αθλητικός Σύλλογος  Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών καθώς οι αθλητές του κατάφεραν να κατακτήσουν 3 χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια στο Βαλκανικό
Πρωτάθλημα KICK BOXING . Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο Blakoevgrad της Βουλγαρίας με διοργανωτή την Βουλγάρικη Ομοσπονδία kick boxing ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΊΔΑ ΤΗΣ Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO και συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλητές .
     Επίσημη πρόσκληση δέχτηκε ο Αθλητικός Σύλλογος ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών και η Ελληνική Ομοσπονδία kick boxing ΠΟΚ ενώ ανατέθηκε προσωπικά στον Μάστερ Ινδόπουλο Δημήτρη να οργανώσει την Ελληνική αποστολή με αθλητές και από άλλους συλλόγους. Την αποστολή απάρτισαν 13 αθλητές από 5 σωματεία και η αποκομιδή ήταν 14 χρυσά και 12 αργυρά μετάλλια. Τα στυλ στα οποία αγωνίστηκαν ήταν το kick light και το light contact ανά κατηγορία ηλικίας και κιλών.
    Από τον ¨Μ.Αλέξανδρο¨ 2 χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο Ιωαννίδης Γιάννης στο kick light  και 1 αργυρό στο light contact ενώ ο Τσόπτσης Χρήστος κατάφερε να αποσπάσει 1 χρυσό μετάλλιο στο kick light  και 1 αργυρό μετάλλιο στο light contact, παρά τη μεροληψία της διαιτησίας. Από τον σύλλογο ¨Αλέξανδρος ο Μέγας¨ από τις Κρηνίδες Καβάλας και προπονητή τον Χατζηιωαννίδη Τάσο χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: Κεκρόπουλος Στράτος, Κουμρίδης Κυριάκος, Τσοχαταρίδης Παναγιώτης και Κυπρίδης Πολύκαρπος. Από τον σύλλογο ¨Ζευς¨  από την Καβάλα με προπονητή τον Χατζησάββα Λάζαρο χρυσά μετάλλια απέσπασαν οι: Μαυρίδης Ευθύμης και Μαβίδης Τριαντάφυλλος. Από τον σύλλογο ¨Γέραξ¨ από την Θεσσαλονίκη με προπονητή τον Αθανασιάδη Νίκο χρυσά μετάλλια κέρδισαν οι: Πετροσιάν Σαρκίς, ο Ζιντάροβ Νέντκο, η Λαμπαδάρη Βασιλική και ο Παρασκευόπουλος Τάσος και από την Γουμένισσα με προπονητή τον Γκουρούλι Λεβάν χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Παπαγεωργίου Δημήτρης.
    Την Ελληνική αποστολή συνόδευσαν οι διαιτητές τηςΕλληνικής Ομοσπονδίας kick boxing ΠΟΚ και της   Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO Αθανασιάδης Νίκο και Dimitrov Dimitar  και από τον ¨Μ.Αλέξανδρο¨ Γιαννιτσών  ο διαιτητής Σαββόπουλος Κυριάκος.
    Ο ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών και ο προπονητής του Μάστερ Ινδόπουλος Δημήτρης ευχαριστούν την Βουλγάρικη Ομοσπονδία KICK BOXING και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο των αγώνων Ivan Stoev.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)