Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Πρόστιμο 64 χιλ . ευρώ για τον ΧΥΤΑ Αλμωπίας



 


Πρόστιμο 64 χιλ. ευρώ επιβλήθηκε από τις αρμόδιες αρχές στον Σύνδεσμο καθαριότητας Αλμωπίας , για την μη ορθή λειτουργία του ΧΥΤΑ και διάφορες παραλείψεις.
Η σχετική απόφαση επιδόθηκε νόμιμα πριν από ένα μήνα και κοινοποιήθηκε στους Επιθεωρητές περιβάλλοντος και την Αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας Θράκης. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση από τον Δήμο Αλμωπίας ούτε και είναι γνωστό αν ασκήθηκαν τα ένδικα μέσα για την αντίκρουσή της. Επίσης δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Δήμος διεκδικήσει το ποσό από την διαχειρίστρια εταιρία που είναι υπεύθυνη για την λειτουργία του ΧΥΤΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες , εκτός από το πρόστιμο δεν αποκλείεται να ανοίξουν και άλλες «πληγές»
Στ μεταξύ πολλοί ασυνείδητοι συμπολίτες έχουν αρχ’ισουν να πετάν σκουπίδια όπου νάναι και από την άλλη να μην υπάρχει κανένας έλεγχος από την πλευρά της δημοτικής αρχής με αποτέλεσμα αρκετές περιοχές να μετατρέπονται σε σκουπιδότοπο.

2 σχόλια:

  1. Να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν! σοβαρότατο θέμα να πρέπει να πληρώσει ο Δήμος,ο δημότης, για αμέλειες κάποιων!
    Να αποκατασταθούν αμέσως τα προβλήματα που υπάρχουν στον ΧΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΕΝΑΝ ΧΥΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 2006,ΜΕ ΡΥΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΟΠΟΥ "ΚΤΙΣΤΗΚΕ" Ο ΧΥΤΑ ΤΟ 2005(πως επετραπει και εγινε ο χυτα σε χωρο που καταπατησαν ειναι αγνωστο), ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ( απο 2005), ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ (ΑΠΟ ΤΟ 2009), ΜΕ ΡΕΥΜΑ( Απο το 2009),ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ(Απ0 το 2005). ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΛΟΥΚΕΤΟ. ΠΑΝΤΑ ΦΤΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΫΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)